FC Espoolle päätoiminen valmennuspäällikkö

20.6.2007


FC Espoo sekä sen kasvattajaseurat Kasiysi (F.C. Kasiysi Espoo ry) ja LePa (Leppävaaran Pallo ry) ovat neuvotelleet ja tarkistaneet/täydentäneet FC Espoon valmennuspäällikön tehtäväkuvausta ja uusi toimenkuva otettiin käyttöön 1.6.2007. Tehtävässä jatkaa Rami Luomanpää. Onnea ja menestystä Ramille uudistetussa tehtävässä!

FC Espoo sekä sen kasvattajaseurat Kasiysi (F.C. Kasiysi Espoo ry) ja LePa (Leppävaaran Pallo ry) ovat neuvotelleet ja tarkistaneet/täydentäneet FC Espoon valmennuspäällikön tehtäväkuvausta ja uusi toimenkuva otettiin käyttöön 1.6.2007. Tehtävässä jatkaa Rami Luomanpää. Onnea ja menestystä Ramille uudistetussa tehtävässä!

Uuden ja tarkistetun toimenkuvan mukaan FC Espoon valmennuspäällikkö vastaa kaikkien FC Espoon joukkueiden toiminnan laadusta ja suunnitelmallisuudesta. Tehtävään kuuluu myös kykykoulujen ja mahdollisten talenttiakatemioiden organisointi ja FC Espoon turnausjoukkuetoiminnasta vastaaminen. Valmennuspäällikkö on vastuussa myös kummijoukkuetoiminnan organisoinnista.

FC Espoon valmennuspäällikkö toimii tiiviissä yhteistyössä kasvattajaseurojen valmennuspäälliköiden kanssa ja tehtävään kuuluu myös FC Espoon miesten edustusjoukkueen valmennus.

Lisätiedot: Rami Luomanpää ja Matti Myllymäki

HYVÄÄ JUHANNUSTA JA KESÄÄ KAIKILLE!

Terv. MMasa