Nais- tai tyttöfutis FC Espoossa kaudella 2008

25.9.2007

Täältä näet FC Espoon suunnitelmat kautta 2008 ajatellen nais- ja tyttöjoukkueitten osalta. Heräsikö ajatuksia? Jäikö jokin asia mietityttämään? Heräsikö kiinnostuksesi? Ota rohkeasti yhteyttä seuramme valmennuspäällikköön Rami Luomanpäähän lisätietojen saamiseksi. Rami 050-5148778.

FC Espoon Nais- ja Tyttöjoukkueet kaudella 2008

Naisten edustusjoukkue

FC Espoon naisten edustusjoukkueeseen pelaajat valitaan FC Espoosta ja sen kasvattajaseuroista sekä muista FC Espoosta kiinnostuneista pelaajista. Naisten edustusjoukkueessa pelaa sen hetken parhaimmat pelaajat FC Espoossa, joilla on halu kehittyä pelaajina. Joukkueen tavoitteena on kehittää nuoria pelaajia kohti kansallista huippua ja ajan kuluessa nousta myös takaisin SM-sarjaan. Joukkueen runko pyritään muodostamaan nykyisen joukkueen ympärille ja sitä täydennetään potentiaalisilla pelaajilla niin omasta seurasta kuin ulkopuoleltakin. Joukkue aloittaa kauden 2008 toimintansa Marraskuussa.

Naisten Akatemia

Naisten Akatemia on uusi joukkue joka perustetaan FC Espooseen. Joukkueen tarkoituksena on toimia ponnahduslauta Naisten edustusjoukkueeseen. Vaikka joukkue joutuu aloittaa pelinsä alimmalta sarjatasolta ei joukkue ole missään nimessä ns. ”harrastejoukkue” vaan joukkueen toiminta on hyvin saman tyyppistä mihin pelaajat ovat tottuneet B-junioreiden kilpajoukkueissa. Tapahtumia joukkueella tulee olemaan 3-5 krt/vko. Naisten Akatemia pystyy tarjoamaan mahdollisuuden pelata ja harjoitella jalkapalloa samaan tapaan kuin naisten edustusjoukkueissa vaikka pelaajan pelilliset tai fyysiset edellytykset eivät siihen vielä antaisikaan mahdollisuutta.

Akatemia aloittaa toimintansa syksyn sarjojen päätyttyä eli loka-marraskuussa. Joukkue muodostuu lähinnä 1989 syntyneistä ja sitä vanhemmista pelaajista. Vaikka joukkue aloittaakin toimintansa tiiviissä yhteistyössä B-tyttöjen SM-sarja joukkueen kanssa, niin joukkueelle tullaan valitsemaan oma joukkueenjohtonsa ja valmentajansa elo-syyskuun aikana.

B-tytöt (SM-sarja)

B-tyttöjen joukkueen rungon muodostaa tämän kauden (2007) B-tyttöjoukkue. Joukkuetta täydennetään motivoituneista kasvattajaseurojen (Kasiysin ja LePan)pelaajista, jotka omaavat riittävät pelilliset edellytykset joukkueeseen. Joukkueen toiminta on hyvin saman kaltaista kuin kuluneella kaudella ja tapahtumia tulee olemaan 3-5 krt/vko. Seura pyrkii tekemään jatkosopimuksen nykyisen valmentajan Timo Saarisen kanssa elo-syyskuun aikana. Joukkue aloittaa kauden 2008 toimintansa yhdessä naisten Akatemian kanssa loka-marraskuussa. Joukkueen tavoitteena on säilyttää SM-sarjapaikkansa ja kehittää pelaajia naisten edustusjoukkueeseen.

B-tytöt (1. div)

Tämä uusi ns. nuorempi B-joukkue muodostetaan Kasiysin B-tyttöjoukkueen pohjalle lisättynä kasvattajaseurojen (LePa ja Kasiysi) –92 syntyneistä ja sitä nuoremmista riittävät edellytykset omaavista pelaajista. Joukkueen tavoitteena on säilyttää 1. divisioonan  sarjapaikkansa ja valmistaa pelaajia B-tyttöjen SM-sarjaan. Joukkueen toiminta on yhtä laadukasta kuin B-tyttöjen SM-sarjajoukkueessa. Joukkue muodostetaan lokakuussa ja se aloittaa toimintansa marraskuussa.  Joukkueen valmentajaksi seura haluaisi Kasiysin B-tyttöjen nykyisen valmentajan Jan Karlssonin.

C-tytöt (aluesarja)

Uusi C-tyttöjen joukkue muodostetaan LePan ja Kasiysin niistä –93 syntyneistä pelaajista joiden edellytykset eivät vielä riitä kumpaankaan FC Espoon B-tyttöjoukkueista. Lisäksi joukkueeseen voidaan valita muutamia nuorempia pelaajia edellyttäen, että he omaavat riittävät pelilliset valmiudet. Joukkueen tavoitteena on valmistaa pelaajia pelaamaan B-tytöissä. Lisäksi kilpailullisena tavoitteena on pääsy F.U.N lopputurnaukseen. Joukkue muodostetaan lokakuussa ja joukkue aloittaa toimintansa marraskuussa. Joukkueen valmentaja valitaan elo-syyskuussa.

Aikatauluista:

heinäkuu       
kauden 2008 suunnitelman julkaiseminen ja asiasta tiedottaminen

elo-syyskuu         
valmentajien valitseminen ja valmentajasopimusten tekeminen

syyskuu         
joukkueiden muodostamiseen liittyvä tiedottaminen

lokakuu         
joukkueiden muodostaminen

marraskuu         
joukkueiden toiminta käynnistyy

Terveisin
Rami Luomanpää
Valmennuspäällikkö
FC Espoo
050-514 8778
rami.luomanpaa@fckasiysiespoo.fi (vielä toistaiseksi käytössä)