Mies- ja poikajoukkueet kaudella 2008

26.9.2007

Täältä näet FC Espoon suunnitelmat kautta 2008 ajatellen mies- ja poikajoukkueitten osalta. Heräsikö ajatuksia? Jäikö jokin asia mietityttämään? Heräsikö kiinnostuksesi? Ota rohkeasti yhteyttä seuramme valmennuspäällikköön Rami Luomanpäähän lisätietojen saamiseksi. Rami 050-5148778.

Miesten edustusjoukkue:

Miesten edustusjoukkue rakennetaan samalla periaatteella kuin edellisinäkin vuosina. Joukkueen runko pidetään nuorena ja tavoitteena on viedä nuoria pelaajia eteenpäin kohti kansallista ja kansainvälistä huippua. Sopimuspelaajien lisäksi harjoitusrinkiin nostetaan pelaajia omista junioreista. Yhteistyötä reservijoukkueen kanssa kehitetään.

Reservijoukkue ja A-juniorit

Ryhmä muodostuu tämänhetkisistä reservijoukkueenpelaajista sekä Nykyisistä B-junioreista siirtyvistä pelaajista. Lisäksi ryhmää voidaan täydentää seuran ulkopuolelta tulevista pelaajista FC Espoon periaatteiden mukaisesti. Ryhmä pelaa miesten III-divisioonaa ja lisäksi tavoitteena on, että ryhmässä on riittävästi A-juniori-ikäisiä pelaajia, jotta ryhmä voi pelata myöskin A-poikien sarjaa.

B-pojat:

Ryhmä muodostuu nykyisistä –91 syntyneistä B-junioreista, sekä tämän vuoden C-poikien joukkueesta eli –92 syntyneistä. Ryhmä pelaa B-poikien 1. divisioonaa (uskomme seurassa nousuun). Lisäksi jos ryhmässä on paljon –92 syntyneitä pelaajia jotka eivät saa riittävästi peliaikaa 1.divisioonan  peleissä, pelataan yhdessä C-poikien kanssa B16 Aluesarjaa.

C-pojat:
Joukkue muodostetaan LePan ja Kasiysin -93 syntyneistä pelaajista. Lisäksi peleihin osallistuu mahdollisesti lahjakkaimpia kasvattajaseurojen –94 syntyneitä pelaajia sekä B-junioreissa olevia -93 syntyneitä pelaajia

Aikatauluista:

Lokakuussa muodostetaan joukkueet niin pitkälle kuin se on mahdollista ja Marraskuussa joukkueet aloittavat varsinaisen toimintansa.