FcEspoon C-pojat varmisti nousun ykköseen

11.6.2008

”Kesän ensisateessa ja lähes täydelle katsomolle” tarjottiin kevätkierroksen ehkä parasta c-joukkueen peliä Karjaan BK-46 vastaan Keski-Espoossa.

Ensimmäinen maali nähtiin heti alkupuoliskon alussa, kun vapaapotkulla Samppa keskitti pallon kuudentoista alueelle, josta Aaro pääsi ”tykittämään” suoraan ilmasta alakulmaan peli 1-0, ”ehkä kauden yksi hienoimmista maaleista” oli Villen kommentti. Paikkoja oli paljon vielä ekalla puoliajalla, mutta maalin asti palloa ei saatu.

Toisella puoliajalla vaihdosta tullut Leevin tarjoili upean keskityksen Sampalle, eikä hän erehtynyt vaan vei joukkueen 2-0 johtoon. 3-0 tuli vastustajan käsivirheestä saatu rankkari, jonka Samppa vuoren varmasti laittoi sisään ja nyt alkoi näyttää että nousu ykköseen alkaa häämöttää.

Loppupuoliskolla pelimme kuitenkin passivoitui ja BK-46 pääsi yllättämään Matiaksen tuikkaamalla pallon alakulmaan ja peli 3-1, joka kuitenkin jäi lopputulokseksi. Ja näin jo ennen viimeistä Honka peliä varmistimme nousun ykköseen syksyllä alkavalla kierroksella.