Tyttö ja Naisjalkapallo kaudella 2009

25.8.2008

FC Espoossa rakennetaan tulevan kauden joukkueita. Täältä voit lukea lisää aiheesta.

FC Espoon Nais- ja Tyttöjoukkueet kaudella 2009

Naisten edustusjoukkue (2. div.)

Naisten edustusjoukkueeseen valitaan seuran sen hetken parhaimmat pelaajat, joilla on myös halu kehittyä pelaajina. Joukkueen tavoitteena on kehittää nuoria pelaajia kohti kansallista huippua sekä nousta kauden päätteeksi naisten 1. divisioonaan. Seura panostaa laadukkaaseen valmennukseen tavoitteisiin pääsemiseksi. Joukkue muodostetaan kauden 2008 Akatemian ja B-tyttöjen lahjakkaimmista ja tavoitteellisimmista pelaajista. Lisäksi joukkuetta täydennetään potentiaalisilla pelaajilla myös seuran ulkopuolelta. 

Naisten Akatemia (4. div.)

Akatemia on ponnahduslauta naisten joukkueeseen eli tarkoitettu tulevaisuuden edustusjoukkueen pelaajille. Naisten Akatemia pystyy tarjoamaan mahdollisuuden naisten otteluiden pelaamiseen sellaisille pelaajille, joiden pelilliset tai fyysiset edellytykset eivät edustusjoukkueeseen vielä riittäisikään. Akatemia ei tule toimimaan ensi kaudella omana joukkueenaan vaan on osa naisten edustusjoukkueen toimintaa.

B-tytöt (SM-sarja)

B-tyttöjen joukkue kaudelle 2009 muodostetaan kauden 2008 molemmista B-tyttöjoukkueista. Lisäksi joukkueeseen pyritään nostamaan lahjakkaimpia C-tyttöjä.  Joukkueen toiminta on hyvin saman kaltaista kuin kuluneella kaudella ja tapahtumia tulee olemaan 3-5 krt/vko. Joukkueen tavoitteena on säilyttää SM-sarjapaikkansa ja kehittää pelaajia naisten edustusjoukkueeseen.

B-tytöt (1. div/aluesarja)

Tämä ns. nuorempi B-joukkue muodostetaan sellaisista kaudella 2008 FC Espoon B-tytöissä pelanneista pelaajista joiden taso ei vielä riitä B-tyttöjen SM-sarjajoukkueeseen, sekä kauden 2008 C-tyttöjen joukkueesta. Joukkueen tavoitteena on kehittää nuoria pelaajia kohti B-tyttöjen SM-sarjaa. Joukkueen toiminta on yhtä laadukasta kuin B-tyttöjen SM-sarjajoukkueessa.

C15-tytöt

Kaudelle 2009 FC Espooseen ei muodosteta C15-tyttöjen joukkuetta. Lahjakkailla C-ikäisillä (1994 synt.)tytöillä on mahdollisuus päästä mukaan B-tyttöjen joukkueisiin.

Aikatauluista:
elokuu         suunnitelmista tiedottaminen
elo-syyskuu valmentajien valitseminen ja valmentajasopimusten tekeminen
syyskuu       joukkueiden muodostamiseen liittyvä tiedottaminen
lokakuu        joukkueiden muodostaminen
marraskuu   joukkueiden toiminta käynnistyy

Terveisin

Rami Luomanpää
Valmennuspäällikkö
FC Espoo
050-514 8778
rami.luomanpaa@fcespoo.fi