FCE-VJS 3-2 (BTSM): TimoSet varmisti sarjapaikan!

5.10.2008


Leppävaaran tekonurmella pelattiin su-iltana FCE BTSM:n tämän kauden viimeinen kotiottelu ja pelissä oli paljon panostakin mukana eli voitolla FC Espoo varmisti jälleen paikan ensi kevään BTSM-karsintasarjassa. Onnittelut ja kiitokset tytöille, Timolle&koko valmennustiimille, Sirpalle&Sirpalle ja koko taustatiimille onnistuneesta kaudesta.

Leppävaaran tekonurmella pelattiin su-iltana FCE BTSM:n tämän kauden viimeinen kotiottelu ja pelissä oli paljon panostakin mukana eli voitolla FC Espoo varmisti jälleen paikan ensi kevään BTSM-karsintasarjassa.

Syksyn SM-sarja on ollut hyvin tasainen ja jännitystä riittää vielä kolmannesta putoajasta ensi sunnuntaina pelattavalle sarjan päätöskierroksellekin. Mitalijako ei sekään ole läheskään selvä: Viidellä joukkueella on mahdollisuus vielä eri värisiin mitaleihin. Mielenkiintoista myös, että sarjan päätöskierroksen ottelut saadaan pelata kovin eriaikaisesti?

Joka tapauksessa ja jo kauden tässä vaiheessa: Onnittelut ja kiitokset tytöille, Timolle&koko valmennustiimille, Sirpalle&Sirpalle ja koko taustatiimille onnistuneesta kaudesta.Lisätietoja: http://www.fcespoo.fi/-/joukkueet/?PNUM=12487&num=11715&title=Fc%20Espoo%20B-tytöt%20Sm&SINGLE_EMBED=&NEWS_NUM=16784