FC Espoon joukkueilla menestyksekäs kausi 2008

19.10.2008

FC Espoo menestyi kaudella 2008 laajalla rintamalla. Syksykierroksella sekä nuorempien B-tyttöjen, A-poikien että B-poikien joukkueet nousivat Ykköseen. Tämä on entistä parempi lähtökohta tarjota kasvattajaseuroista tuleville ja muille lahjakkaille ja motivoituneille nuorille pelaajille erinomaiset kehitysmahdollisuudet.

B- ja A-sarjojen sarjanousujen myötä FC Espoolla on tarjota korkealla sarjatasolla pelaavat joukkueet kaikille seuran ikäluokille.

Miesten edustusjoukkueen kausi oli vaihteleva, mutta vahvan loppusyksyn ansiosta Kakkosen sarjapaikka varmistui hyvissä ajoin ja loppusijoitus Kakkosen B-lohkossa oli yhdeksäs.

Miesten reservijoukkue säilytti paikkansa Kolmosessa lohkonsa kymmenentenä. Samalla joukkueen A-ikäiset pelaajat, B-poikien ja edustusjoukkueen pelaajien tuella, nostivat A-poikien joukkueen Ykköseen. Samoin B-poikien joukkue nousi Ykköseen.

C-poikien joukkue sijoittui C-poikien Ykkössarjassa neljänneksi ja B16-poikien Ykkössarjassa kuudenneksi ja hankki näin B16-sarjaan ensi kaudelle Ykkösen paikan.

Kasiysin C94-poikien joukkue oli syksyn Ykkössarjassa voittamaton ja hankki näin FC Espoolle ensi kaudelle paikan C15-poikien Aluesarjaan.

Naisten edustusjoukkue säilytti seitsemännellä sijallaan paikan Kakkosessa.

B-tytöt sijoittuivat SM-sarjassa seitsemänneksi. Nuorempi B-tyttöjen joukkue nousi Ykköseen, joten B-tytöissä on ensi kaudelle sekä SM-sarjan että Ykkösen sarjapaikka.

C-tytöt sijoittuivat syksyn Ykkösessä toiseksi, joten he hankkivat seuralle paikan B16-tyttöjen Aluesarjaan.