FC Espoo-Jalkapallopäivä Leppävaarassa la 19.9.2009

8.9.2009


FC Espoo täyttää 20 vuotta tänä vuonna. Se ei ole niitä korkeimpia ikiä urheilu- ja liikuntaseurojen joukossa, mutta tasakymmeniä kannattaa aina vähän juhlistaa. Vietämme syntymäpäivää "työn merkeissä" lauantaina 19.9.2009 Leppävaaran Urheilupuistossa.

TERVETULOA LEPPÄVAARAN STADIONILLE

FC Espoo täyttää 20 vuotta tänä vuonna. Se ei ole niitä korkeimpia ikiä urheilu- ja liikuntaseurojen joukossa, mutta tasakymmeniä kannattaa aina vähän juhlistaa. Vietämme syntymäpäivää "työn merkeissä" lauantaina 19.9.2009 Leppävaaran Urheilupuistossa. Silloin siellä pelataan seuraavat ottelut:

* Klo 12.00 FCE B-juniorien BSM-peli: FC Espoo-MP, Mikkeli. Paikka Leppävaaran Stadion.

* KLO 14.30-14:45 STADIONIN KAHVIOSSA FC ESPOON JA KASVATTAJASEUROJEN VALMENTAJILLE FC ESPOO-EIF OTTELUENNAKKO MIESTEN JOUKKUEEN VALMENTAJA RAMI LUOMANPÄÄN TOIMESTA .

* Klo 15.00 FCE miesten edustuksen eli M1:n ottelu: FC Espoo – EIF, miesten Kakkonen, Paikka Leppävaaran Stadion. (FCE M1 johtaa lohkoaan/tilanne 8.9)

* Klo 17.30 FCE Naisten edustuksen ottelu: FC Espoo – KoiPS, naisten Kakkonen, paikka Leppävaaran uusi tekonurmi. (FCE N johtaa lohkoaan/tilanne 8.9 ja tämä on kauden viimeinen peli).

Muuta ohjelmaa:

* Kutsumme kaikki kasvattajaseurojen ja FC Espoon junioripelaajat joukkueittain Stadionille pomputtelukisaan eli kaikille pallo mukaan. Tarkoituksena esim. 20 000 pomppua yhteensä, tavoite asetetaan sen mukaan kuinka monta joukkuetta saadaan mukaan. Ilmoitelkaa vähän etukäteen, kuinka monta joukkuetta on tulossa mukaan.

* Jossain vaiheessa, pelien lomassa, juomme synttärikahvit ja junioripelaajille järjestämme mehutarjoilua

Eli:

Olet sydämellisesti tervetullut Leppävaaran Urheilupuistoon la 19.9.2009 ja toivottavasti silloin siellä on meitä kaikkia runsaasti paikalla! Ja tietty kannustamassa kaikissa otteluissa FC Espoon värit voittoon! Ja ensimmäiset pelitapahtumathan alkavat jo klo 12.00.

Olemme tilanneet myös hienon, aurinkoisen syyssään Leppävaaraan tuolloin!

Jalkapalloterveisin

Matti Myllymäki

FC Espoo/Hallituksen puheenjohtaja