FC ESPOO C15-POJAT OVAT VOITTANEET Businesscollege.fi-LIIGAN

29.9.2009

Mestaruus 2009!
Mestaruus 2009!
Businesscollege.fi-Mestarit kaudella 2009
Businesscollege.fi-Mestarit kaudella 2009

FC ESPOO C15-pojille Uusimaan piirimestaruus

FC ESPOO C15-pojat varmistivat ennen viimeistä ottelua Businesscollege.fi-Liigan mestaruuden, mikä ennen tunnettiin nimellä Aluesarja. Piirimestaruus varmistui tänään HJK:n ja Hongan siirretyn ottelun jälkeen Talin jalkapallohallissa, kun Honka voitti HJK:n selvin numeroin 0 - 2.

HJK:lta ja Hongalta puuttuivat muutamia maajoukkuepelaajia. Katsomoon näytti siltä, että kaikki HJK:n pelaajat olivat 94 vuonna syntyneitä ja vastaavasti Hongalla oli peräti 6 pelaajaa 95-joukkueesta mukana.

Ottelu oli lievää HJK:n hallintaa, mutta Hongan alakerta kesti hienosti, vaikka heiltä puuttuivat monia aloituskokoonpanossa näkyneitä pelaajia. Honka meni ensimmäisen puolijakson alussa johtoon 0 - 1. Kun ottelua oli pelattu noin 50 minuuttia, pelin tulos oli 0 - 2 espoolaisten hyväksi. Ottelun loppu oli enää varman päälle pelaamista, ja tuomari, joka antoi pelaajien pelata reilusti miestä ottaen turhia pelikatkoja välttäen, puhalsi ottelun päättyneeksi Hongan hyväksi 0 - 2!

KIITOS HONKA!
FC ESPOO KIITTÄÄ JA KUITTAA

Tulevana lauantaina pelattava FC ESPOO - JäPS -ottelulla ei enää ole vaikutusta FC ESPOON loppusijoitukseen sarjataulukossa, koska he ovat jo nyt

 

M E S T A R E I T A !

 

Parhaimmat onnittelut kaikille pelaajille, Vastuuvalmentaja Jari "Niisku" Niinin valmennusjohdolle sekä Joukkueenjohtaja Jouni "Juoni" Peltolalle että kaikille vanhemmille!!!

Tästä on hyvä jatkaa ja kehittää Suomen nuorten tulevaisuuden pelaajien taivalta.

K I I T O S !

 
Täällä Kalervo Kumpula. Päätän raporttini Talin jalkapallohallista tähän.