Total Football Jalkapalloleiri

21.11.2009

4.-5.1.2010 Laaksolahden jalkapallohalli

Total Football järjestää jälleen yhdessä FC Espoon kanssa 2-päiväisen talvisajan jalkapalloleirin 7-14 vuotiaille pojille ja tytöille. Jalkapalloleirit soveltuvat kaikille lapsille taidoista riippumatta, koska valmennuksen tavoite on jalkapalloilusta nauttiminen!

Valmennamme sekä suomen että englannin kielellä ja teemme hauskoja kieliharjoituksia lounastauolla, joiden tarkoitus on kehittää lasten englanninkielentaitoja. 

Leiritiedot: 

Aika: maanantai 4 tammikuuta- tiistai 5 tammikuuta 2010

Klo 9.00-16.00                          

Paikka: Laaksolahden Urheilupuiston Jalkapallohalli

Leirin Hinta: 60 Euroa/ lapsi

Sähköpostistiosoitteesta warner.michael@hotmail.co.uk voitte tilata varauslomakkeen. Lisätietoja saatte numerosta 040-5219420 (suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi). 

Leirien Ohjelma:

Nämä 2 päivää keskittyvät henkilökohtaiseen tekniikkaan, varsinkin  ensimmäisen kosketuksen hallintaan, syöttämisen tekniseen taitoon ja hyokkäyspeliin.  

Jokainen osanottaja saa leirin jälkeen kirjallisen todistuksen sekä Total Football Jalkapallokoulu- lahjan. Kaikilla on myös mahdollisuus saada mitali eri taidoista  leirin aikana.   

Kielitaidot:

Loistava tapa oppia englanninkieltä ympäristössä jossa samalla pidät hauskaa ja nautit harrastuksestasi. Lapsilla on luonnollinen kyky sisäistää kieliä, ja tämä kyky korostuu tilanteessa jossa lapsi haluaa saada uusia taitoja jalkapalloharrastuksessaan

Pidämme englanninkielen harjoituksia kuten leikkejä ja tietokilpailuja myös päivän aluksi ja lopuksi klo 9-10 sekä 15-16.

Meet the Head Coaches:

Mike Warner and David Dunbar