Lassi Luoto siirtyy FC Espooseen

13.8.2010


Keskikenttäpelaaja Lassi Luoto siirtyy loppukaudeksi FC Espooseen LoPasta.

Oltuaan alkukauden Espanjassa opiskelemassa Luoto haki kesäkuussa pelituntumaa kasvattajaseurassaan Lohjalla Kakkosen peleissä. Siirtoikkunan auettua hänelle avautui mahdollisuus siirtyä jälleen pelaamaan Ykköstä, mistä hänellä on kokemusta jo aiemmilta vuosilta FC Viikingeissä ja Atlantiksessa.

 

Näiden lisäksi kokemusta on tullut myös muutamasta Veikkausliigan ottelusta kaudella 2007 Viikkareiden paidassa. FC Espoo on hänelle tuttu seura Erkka W. Lehtolan valmennuskausilta 2004 ja 2005.

 

- Lassi on kärsinyt urallaan paljon loukkaantumisista, mikä on estänyt huipputason saavuttamisen. Nyt Lassi on päässyt jo pidempään harjoittelemaan terveenä ja uskon hänen pystyvän kehittämään peliämme. Pelitaidot Lassilla ovat kiistattomat ja on hienoa, että tällaisen pelikäsityksen omaava kaveri haluaa edustaa seuraamme. Lassi lisää kilpailutilannetta jo ennestään erittäin laadukkaalla keskikentällämme, FC Espoon vastuuvalmentaja Rami Luomanpää kertoo.

 

 - Espoo on mahtava joukkue ja täällä mulla on paljon kavereita joukkueessa. Täällä on myös loistava taustatiimi - olen ollut ennekin Espoossa ja hommat toimi jo silloin. Kun vielä asun Espoossa, niin tämä oli luonnollinen valinta minulle, Lassi Luoto sanoo.

 

FC Espoon pelaajista keskikenttäpelaaja Jussi Koivula on lainassa LoPassa ja maalivahti Markus Leinonen Gnistanissa. Näistä pelaajalainoista on sovittu tällä erää elokuun loppuun saakka. Ilkka Kallonen ja Sixten Björkstrand puolestaan ovat kahden ottelun verran lainassa KäPassa.