Seferin serkukset nähdään espoolaisyleisön iloksi FC Espoossa myös kaudella 2011

25.2.2011


Hyökkäyspään pelaajat Faton Seferi ja Valdrin Seferi sopivat seuran kanssa jatkosta joukkueen lyhyen harjoitustauon aikana. Faton, joka on Mypaan siirtyneen Fidan Seferin veli, löi itsensä läpi Ykkösen tasolla viime kaudella ja yrittää tulevan kauden Ykkösessä antaa lisänäyttöjä osaamisestaan.

Faton vakuutti päävalmentaja Jussi Nuorelan lyhyessä ajassa taidoistaan ja Nuorela uskookin Fatonilla olevan hyvät mahdollisuudet kehittyä tulevaisuuden liigapelaajaksi lyhelläkin aikavälillä. Faton ei tosin ole käytettävissä FC Espoon ensimmäisissä virallisissa peleissä pelikiellon takia, joten hänen osaltaan kauden alku hieman viivästyy.

 

Fatonin serkkulla, eli Valdrinilla taas on näytön paikka edessään tulevalla kaudella. Viime kaudella hän nimittäin loukkasi vakavasti polvensa ensimmäisessä Suomen Cupin ottelussa, eikä pystynyt enää sen jälkeen pelaamaan FC Espoon riveissä. Valdrin on pelipaikaltaan laitapelaaja ja Suomen lahjakkaimpien nuorten pelaajien joukkoon kuluvan Valmir Seferin (FC Honka) isoveli.