Uudenmaan piirijoukkueet tuplakultaan

25.6.2011

22.6.2011 - Suomen Palloliiton koko vuoden kestävä piirijoukkuetoiminta on loppusuoralla ja poikien virallinen Piirijoukkuecup pelattiin 16.-19.6 Eerikkilässä. FC Espoon ja kasvattajaseurojen pelaajia on mukana myös näissä jo tarkasti valikoiduissa joukkueissa.

Piirijoukkue-cupin tarkoitus on järjestää mukana oleville C14- ja C15 -ikäluokille valtakunnallinen pelaajatarkkailu- ja koulutustilaisuus, sekä toimia tärkeänä kilpailutapahtumana yksilöille ja piirijoukkueille. Pelaajatarkkailijoina toimivat Palloliiton maajoukkue-, liitto ja aluevalmentajat.

 

Turnauksen aikana järjestetään koulutusta pelaajille, valmentajille ja erotuomareille. Koulutuksen sisällöstä vastaavat yhdessä Palloliiton maajoukkue-, alue- ja piirivalmentajat sekä Palloliiton erotuomarikoulutuksen vastuuhenkilöt.

 

Erityisen hienoa oli Uudenmaan piirin joukkueiden upea menestys poikien turnauksessa. Uusimaa poimi taskuunsa molempien ikäluokkien (C14 ja C15) kirkkaimmat mitalit! 

 

Kolmen kärki C14-ikäluokassa:

 

1.                        Uusimaa 

2.                        Turku

3.                        Helsinki

 

Loppuottelussa C14 Uudenmaan joukkue kaatoi Turun peräti 6-2, joten mestaruudesta ei jäänyt epäselvyyttä.

 

Kolmen kärki C15-ikäluokassa:

 

1.                        Uusimaa 

2.                        Turku

3.                        Satakunta

 

C15 ikäluokka pelattiin sarjamuotoisena ja Uudenmaan joukkue menetti pisteitä vain yhdessä tasapelissä.

 

FC Espoon erityismaininnan ansaitsee Uudenmaan C15-ikäluokan Fair Play -pelaajaksi valittu pelaajamme Arttu Ketola. Lämpimät onnittelut hyvästä työstä Artulle.

 

Piirijoukkuecupin turnaussivut löytyvät täältä http://www.palloliitto.fi/kaikki_pelaa/tapahtumat/piirijoukkue-cup/2011/