Leppävaaran Pallo hakee päätoimista juniorivalmennuspäällikköä

8.8.2011

FC Espoon kasvattajaseura hakee päätoimista juniorivalmennuspäällikköä

LePa on perinteikäs espoolainen jalkapalloseura, joka toimii nopeasti kasvavan Suur- Leppävaaran alueella FC Espoon kilpajoukkueiden laadukkaana kasvattajaseurana. Seurassa pelaa n. 800 tyttö- ja poikajalkapalloilijaa lähes kaikissa eri ikäluokissa.

 

Haemme päätoimista henkilöä juniorivalmennuspäällikön tehtäviin. Tehtävään valittavalla tulee olla kyky toimia niin lasten, nuorten kuin aikuistenkin parissa. Arvostamme jalkapallotaustaa, valmentajakoulutusta ja -kokemusta tai muuta soveltuvaa koulutusta. Hakijan eduksi katsomme esimerkiksi B-tason valmennuskoulutuksen (Uefan B-lisenssi). Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää valmiutta ilta- ja viikonlopputyöskentelyyn sekä yhteistyökykyä, jatkuvaa oppimishalua, esiintymistaitoa ja organisointikykyä.

 

Junioripäällikkö vastaa mm. seuraavista seuran toiminnoista:

-jalkapallokoulusta ja aloittavien ikäluokkien toiminnan käynnistämisestä

-iltapäiväkerhotoiminnasta sekä koulu- ja päiväkotifutiksen suunnittelusta ja organisoinnista

-harraste- ja kaverifutiksen kehittämisestä ja organisoinnista

Yhdessä valmennuspäällikön kanssa junioripäällikkö vastaa myös taitokoulutoiminnan organisoimisesta ja nuorimpien ikäluokkien harjoittelun laadusta. Työ edellyttää omaehtoista ja innovatiivista valmennus- ja seuratoiminnan kehittämistä.

Työsuhde alkaa viimeistään 1.11.2011, ja työpisteenä toimii Leppävaaran Urheilupuistossa sijaitseva LePan toimisto sekä lähialueiden kentät. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

 

Tarjoamme tulevalle juniorivalmennuspäälliköllemme nuorekkaan, kehittyvän ja dynaamisen ilmapiirin. Työparinasi toimii LePan päätoiminen valmennuspäällikkö, ja taustalla on hyvin toimiva ja taloudellisesti vakaa seura.

Voit tutustua seuraamme nettisivuiltamme www.leppavaaranpallo.com ja valmennuslinjaamme tarkemmin osoitteessa http://www.leppavaaranpallo.com/valmentajat/

 

Lisätietoja tehtävästä antavat seuran puheenjohtaja Mikko Räsänen (040-5697377) sekä valmennuspäällikkö Mikko Taivassalo (045-2770005).

Pyydämme lähettämään vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen ma 22.8.2011 mennessä sähköpostilla osoitteeseen mikko.rasanen@leppavaaranpallo.com

ME KEHITÄMME, ME MENESTYMME - TERVETULOA LEPAAN!