Miehet voittoon Cupissa, A-junioreille tappio SM-karsinnassa

3.2.2013

Pasi Issakainen (vasemmalla) iski tänään kahdesti samoin kuin Bajram Xhafa
Pasi Issakainen (vasemmalla) iski tänään kahdesti samoin kuin Bajram Xhafa

Gate A2 avasi myös kautensa!

 

FC Espoon A-juniorit kärsivät ensimmäisen tappionsa SM-karsintasarjassa, kun HJK löi Talin hallissa pelatussa ottelussa vierailijat tiukan taistelun jälkeen 2-0. "Vaikka hävisimme, peli oli silti ihan ok" kommentoi espoolaisten 2. valmentaja Henri Inkinen. "Hallitsimme peliä hienokseltaan ja loimme enemmän paikkoja. Vastustaja iski virheistämme kahteen kertaan. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa" Inkinen lisäsi. Seuraavaksi sarjassa vastaan asettuu PKKU. Peli pelataan ke 13.2. Espoonlahdessa klo 17:30 alkaen.

 

Miehet selvittivät tiensä Suomen Cupissa 2. kierrokselle, kun PK-35/VJS taipui Espoonlahdessa lukemin 5-3. "Nostimme tasoa hienosti toisella puoliajalla. Jouduimme tekemään alakertaan viimehetken muutoksia sairastelun ja loukkaantumisten vuoksi. Ehkä se näkyi aluksi pienenä epävarmuutena", kommentoi espoolaisten vastuuvalmentaja Tommi Laitila pelin jälkeen. Hyvää oli myös se, että vaihdot toivat uutta virtaa toiselle puoliajalle. "A-junnut täyttivät paikkansa taas loistavasti", Laitila jatkoi. Espoon maaleista vastasivat Modou Ngum, Pasi Issakainen (2) ja Bajram Xhafa (2). Maalissa tänään debytoi hyvin peliä ohjannut Petri Tuomela ja keskikentällä Anton Louhisto. Myös Tony Roschier pelasi tänään kauden ensimmäiset minuutit.

 

Myös FC Espoon kannattajaryhmä Gate A2 avasi kautensa ja eli pelissä mukana hienosti! Ottelu pelattiin erinomaisissa olosuhteissa ja auringon lämmittäessä ja pelin tason noustessa toisella puoliajalla Gate A2 innostui jo kannatuslauluun!