Edustutuksella nihkeä perjantai-ilta

1.6.2013

NouLa vei pisteen Leppävaaran nurmiavauksesta

FC Espoon miesten edustusjoukkue avasi perjantai-iltana nurmikauden Leppävaaran stadionilla, kun kenttä oli saatu kastelujärjestelmän remontin jäljiltä jollain tavalla pelattavaan kuntoon.

Peli keskikastissa majailevaa NouLa:aa vastaan lähtikin isäntien komennossa ja 17 min kohdalla Markus Appelqvist iski valotaululle 1-0 lukemat läpiajon päätteeksi. Heti perään espoolaisilla oli mahdollisuus pariinkin lisäosumaan, mutta pallo ei pomppinut tällä kertaa. Niinkuin usesati käy, helppo rangaistuspotku toi vierailijat ensin rinnalle ja hetken päästä ohi ja näin hölmistyneet isännät olivatkin hetkessä takaa-ajajina. Tauolle mentiin näin ollen 1-2 lukemissa.

Toinen puoliaika ei tuonut suuremmin muutosta pelin kulkuun. Espoolaisten takaa-ajoa helpotti hieman, kun ottelun tuomari näytti 73 min kohdalla punaista NouLa:n pelaajalle. Isäntie tuskaa lievitti, kun Peik Salminen pääsi iskemään 87 minuutilla tasoituksen oivan hyökkäyksen päätteeksi. FC Espoon valmentaja Tommi Laitila oli vähäsanainen pelin jälkeen: "Pelirohkeus puuttui tänään. Hyvää oli se, että punnersimme rinnalle ja matka sarjassa jatkuu tappioitta" Laitila ei selitellyt keskikentän kolmikon Hukio-Roschier-Qerimi puuttumista. "Tonya (Roschier) olisi varsinkin kaivattu tänään, koska vastassa oli melko fyysinen porukka. Onneksi koko kolmikko palaa harjoitusvahvuueen heti ensi viikon alussa" Laitila jatkoi.