Pöxyt yliajalla tasoihin

29.6.2013

Edustus tauolle sarjajohdossa

Eilen nähtiin Leppävaaran stadionilla varsin dramaattinen loppunäytös. Pöxyt iskivät tasoituksen löysästi pelanneiden isäntien verkkoon, kun ottelussa oli pelattu jo yliaikaa 5 minuuttia.

Siniset saivat peliin lentävän lähdön, kun isäntien vikkelä hyökkääjä Markus Appelqvist kaadettiin rangaistusalueella. Siitä seuranneen pilkun iski Esa Vironen varmasti sisään. Isäntien tie voittoon saattoi tuntua siloitellulta, kun tuomari näytti punaista korttia ex FC Espoo-pelaaja Jukka Puolakalle 35 minuutin kohdalla.

Toisella puoliajalla isäntien peli kuitenkin hyytyi totaalisesti, eikä vaihdotkaan tuottaneet muutosta. Ottelu huipentui erotuomarin antamalla lisäajalla: Joona Hynnisellä oli avopaikka iskeä isännät 2-0 johtoon, mutta epäonneksi sijoitus osui tolppaan. Paria minuuttia myöhemmin pallo oli isäntien verkossa erikoistilanteen jäljiltä ja loppulukemat näin 1-1.

Espoolaisten valmennusjohdolta ei ottelun jälkeen kommentteja herunnut. Puolutuksessa hyvin taistellut Aaro Vaitomaa totesi aika kuvaavasti ottelun jälkeen: "olimme tänään surkeita".

Edustuksen saldo kevätkierroksen jälkeen on kuitenkin hyvä: 8 voittoa ja kolme tasapeliä. Pelit jatkuvat syyskierroksella pe 26.7. klo 18:30. Silloin vastassa on FC Kiffen.