Miesten edustusjoukkue voittoon Akilleksesta

28.9.2013

Kauden viimeinen kotiottelu päättyi voittoon

Miesten edustusjoukkue löi Porvoon Akilleksen selvin 4-0 numeroin kauden viimeisessä kotiottelusaan Leppävaarassa perjantai-iltana. Ottelu oli kummallekin osapuolelle merkityksetön: kotijoukkue oli jo varmistanut nousunsa ja vieraileva porvoolaisryhmä joutuu ottamaan vauhtia ensi kaudella nelosesta.

Espoolaisten maaleista tällä kertaa vastasivat Joona Hynninen kahdesti sekä Guri Qerimi ja Ekim Özdemir. Ottelussa depytoi kaiken kaikkiaan viisi seuran A-junioria: Niklas Nurmi, Patrik Nyblom, Oliver Kontio, Ville koikkalainen ja Pyry Korhonen.

Pettymys oli se, ettei kauden viimeinen kotiottelu kiinnostanut jo nousunsa varmistaneen seuran edustusjoukkueen kannattajia: paikalla oli vain kuin kourallinen joukkueen uskollisia faneja. Kauden viimeinen ottelu edustusjoukkueen osalta pelataan la 5.10. klo 15:00 alkaen Laaksolahden urheilupuistossa. Ottelussa on kaksi panosta: ensimmäinen on se, että joukkueen tappiosarake säilyy puhtaana ja toinen on se, että kotijoukkue Pöxyt on ainoa joukkue tällä kaudella, jota siniset eivät ole pystyneet voittamaan.