Edustus varmisti nousun kakkoseen

19.9.2013

Vajaalla voittoon

FC Espoon miesten edustusjoukkue varmisti nousunsa ensi kaudeksi kakkoseen, kun KOPSE kaatui Tikkurilassa 2-0.

Ottelun alku oli espoolaisille vaikea. KOPSE pelasi pirteästi eikä halunnut antaa Espoolle mitään ilmaiseksi. Ottelun päätuomarin linjataon viheltäminen ei ainakaan espoolaisia auttanut: linjattomuus huipentui ottelun 32 minuutilla, kun Peik Salmiselle näytettiin toista keltaista korttia.

Ulosajon myötä vieraiden peli selkiytyi ja tauolle mentiin 0-0 lukemissa. Toiselle puoliajalle tuli pirteämpi Espoo, mutta KOPSE:lle kuitenkin avautui ensimmäisen puoliajan vaarallisin tekopaikka, joka espoolaisten onneksi pallo osui ylärimaan.

Ottelua oli pelattu 68 minuuttia, kun espoolaisten Samuli Heiska osui jälleen kerran. Heiska ohjasi Miikka Tuovilan antaman ovelan vaparin vaikesta paikasta korsolaisten maaliin. Pallo oli toisen kerran KOPSE:n maalissa10 minuuttia myöhemmin. Guri Gerimi riisti ensin pallon kärjssä ja siirsi sen nopeasti Tony Roschierille, joka malttoi vielä syöttää Antti Nummiselle, jolla oli aikaa sijoittaa pallo varmasti maaliin.

"Loistava nousu kahden maalin voittoon vajaalla pelaten. Alku oli jostain syystä meiltä hermostunutta peliä. Hatun nosto kuitenkin koko joukkueelle; maltoimme pelata ja puolustaa tiivisti koko ottelun jälkipuoliskon. Maalissa Petri Tuomela teki pari tärkeää pelastusta ollen hyvin koko alakerran pelanneen lukko" tunnusti espoolaisten peliä tänään luotsannut Mikko Isokangas.

FC Espoon pelit jatkuvat kauden viimeisellä kotiottelulla pe 27.9. klo 18:00 alkaen Porvoon Akillesta vastaan.