A-juniorit varmistivat paikan SM-karsintaan

30.9.2013

B-pojilla Turun tuliaisina täysi pistepotti

FC Espoon A-juniorit varmistivat paikkansa tammikuussa alkavaan SM-karsintasarjaan, kun joukkue kaatoi Helsingin pallokentällä HJK:n. Lue raportti ottelusta täältä. Seuran B-pojat säilyttivät myös mahdollisuutensa paikkaan SM-karsinnassa voittamalla TPS:n 2. joukkueen Turussa 2-0. Paikka SM-karsintaan edellyttää sijoittumista omassa lohkossaan kolmen parhaan joukkoon. Se on mahdollista, jos joukkue ottaa voiton kahdesta viimeisestä ottelustaan ja muut pelaavat sopivasti ristiin.

C15 pojat jatkoivat viikonloppuna tappiotonta putkeaan Etelä-Länsisarjassa  pelaamalla 3-3 tasapelin VJS:n kanssa. Sen sijaan Cn-joukkueen pelit ovat sujuneet hieman mollivoittoisesti Nike Premier voiton jälkeen. Tällä kertaa joukkueen oli todettava vuorostaan KäPa paremmaksi, kun pisteet menivät Helsinkiin 1-2 lukemin. D13 pojat ei pystyneet viikonloppuna varmistamaan suoraa paikkaansa ensi vuoden Etekä-Länsisarjaan: PKKU vei pisteet 3-0 kotivoitolla. D12 joukkueen maalihanat ovat vihdoin auenneet. Kahdesta viimeisestä pelistä tuliaisena täysipistepotti ja 14 maalia. Joukkue on kiinni aluesarjan paikassa tulevalle kaudelle.

B-tyttöjen ykkösen päätöskierros pelattiin viikonloppuna. HJK-j ei ollut vieraskorea ja vei pisteet Helsinkiin 1-3 lukemin. Näin espoolaiset jatkavat divarissa ensi kaudellakin. Cn tyttöjen syksy on sijunut mukavasti: sijoitus aluesarjassa toisena heti HJK:n jälkeen, kun sarjaa on pelaamatta vielä yksi kierros.