SM-karsinnat alkavat

29.1.2016

A- ja B-junioreiden pelit alkavat viikonloppuna

FC Espoon A- ja B-junioreiden sarjakausi alkaa jo tulevana viikonloppuna, kun SM-karsinnat pyörähtävät käyntiin. Kummankaan joukkueen aloitusvastus ei ole helpoimmasta päästä, sillä molemmat kohtaavat avauskierroksella omassa sarjassaan viime kauden Suomen mestarit eli TPS:n (A) ja HJK:n (B).

A-juniorit ovat valmistatuneet uuteen sarjakauteen uuden valmentajan Ilir Zenelin johdolla jo marraskuun alusta alkaen. ”Luotto joukkueeseen ja joukkueessa on korkealla. Olemme harjoitelleet hyvin ja pelanneet useamman harjoituspelin. Peli ei tietenkään tässä vaiheessa kautta voi olla parhaimmillaan, mutta olemme valmiita karsintaan muutamista loukkaantumisista ja viime hetken sairasteluista huolimatta” Zeneli toteaa. Harjoitusrinki on ollut varsin laaja, kun uudet säännöt nostivat A-junioreiden ikärajan 20 vuoteen. ”Edustuksen hyökkääjät Fareed Sadat ja Antti Pokela ovat syömähampaamme. Myös Viljami Uusitalolta odotetaan tehoja. Puolustuksen luottomiehiä ovat Meysam Hajizadeh ja Jan Kuusela” Zeneli luettelee. ”Tavoitteemme on pelata kesällä SM-sarjassa” Zeneli paljastaa lopuksi. Peli TPS:aa vastaa alkaa Turun Kupittaalla la 30.1. klo 18:15

Myös B-juniorit ovat valmistautuneet huolella tulevaan karsintaan. Joukkueen valmennuksesta vastaavat Markus Lahtinen ja Petri Godenhjelm. ”Tiedämme, että etelälohko on kova, mutta meillä on kova luottamus siihen, että taistelemme SM-sarjapaikasta. Parhaimpana päivänä voimme voittaa kenet tahansa” kakkoskäskijä Petri Godenhjelm luettelee. Joukkueen runkona toimii seuran 1999 ikäluokka, mutta myös moni vuotta nuorempi pelaaja pystyy haastamaan vanhemman ikäluokan. ”Kilpailu pelipaikoista on kovaa. Kannattaa kiinnittää huomioita edustuksenkin ringissä harjoitteleviin Miikka Leinoseen, Joel Lahtiseen ja paluun FC Espooseen tehneeseen Nikolas Sairaan kuin myös Arttu Auraseen” Godenhjelm listaa. Peli HJK:ta vastaan pelataan Talin hallissa la 30.1. klo 17:15 alkaen.