Edustus tasapeliin KäPa:n kanssa

12.1.2014

A-junnut löivät PK-35/VJS:n

Miesten edustusjoukkue kohtasi ensimmäisessä harjoituspelissä joulutauon jälkeen KäPa:n. Ensimmäinen puoliaika oli hienokseltaan FC Espoon hallintaa ja vaarallisimmat tekopaikat avautuivatkin sinipaidoille. Lähimpänä onnistumista oli Markus Appelqvist. Toisella puoliajalla molemmat joukkueet tekivät useamman vaihdon ja hallinta siirtyi vuorostaan kotijoukkueelle. Kun kummatkin joukkueet onnistuivat maalinteossa kerran, lopputulos näin ollen 1-1. Espoolaisten maalista vastasi pilkulta John Samuel. KäPa:n osumalle ei espoolaisten maalissa pelannut Ville Saikkonen voinut mitään.

Päävalmentaja Tommi Laitilan analyysi pelistä : "Hyvä päätös ensimmäiselle harjoitusviikolle, moni asia vahvisti ennakkokäsitystäni tämänhetkisestä tasostamme. Pallolliseen pelaamiseen pitää tosin saada enemmän vauhtia ja kaksinkamppailuihin lisää voimaa".

A-juniorit jatkoivat valmistautumistaan tulevaan SM-karsintaan kohtaamalla Espoonlahden kuplassa PK-35/VJS:n. Espoolaisten sihti oli tällä kertaa tarkempi ja voittolukemat Espoolle 3-0. A-junioreiden valmistautumista SM-karsintaan ovat hieman häirinneet lukuisat loukkaantumiset. Joukkue pelaa vielä kaksi harjoituspeliä ennen karsinnan alkamista.