FC Espoo - SoVo

23.5.2014

Pisteet matkasivat Somerolle

FC Espoon miesten edustusjoukkue kohtasi torstai-iltana toisen sarjanousijan Someron Voiman. Ottelun alku lupasi espoolaisittain hyvää. Pallo liikkui ja pelin painopiste oli vastustajan kenttäpuoliskolla. Markus Appelqvistin ja Joonas Siikalan vedot viuhuivat vain niukasti maalin ohi ja Kim Louhiston vapaapotku osui tolppaan. Hieman ennen puoliaikaa tapahtui se, mitä ennalta pelättiinkin, kun ottelun päätuomari Joni Taipale tuomitsi vierasjoukkueelle rangaispotkun varsin heppoisen näköisestä tilanteesta. SoVon Samuel Woodward ei pilkulta erehtynyt ja viimeisteli näin 0-1 taukolukemat. Tilanteesta ei seurannut edes keltaista korttia.

Toinen puoliaika alkoi sekin espoolaisittain hyvin, kun Guri Gerimi sijoitti heti alkuun pallon hallitusti ohi SoVon maalivahdin. Nopea tasoitusmaali ei kuitenkaan antanut espoolaisille uutta potkua vaan kentän ottikin haltuun vierasjoukkue. 75 minuutilla pallo oli sinisten maalissa toiseen kertaan, ylärimasta kimmonneen pomppupallon jälkeen. Ilmassa oli jo ratkaisun makua eikä vaihdotkaan piristäneet isäntien peliä. Kaksi minuuttia ennen loppua, Someron Ville Oksanen viimeisteli kulmasta 1-3 lukemat.

FC Espoon pelit jatkuvat kotipelien merkeissä heti tulevana keskiviikkona 28.5. klo 18:30 alkaen, jolloin vastaan asettuu IF Gnistan.