Espoo jäi Pallohongan jyrän alle

10.5.2014

Ensimmäinen kotiottelu pettymys

Odotettu kakkosen paikalliskamppailu Leppävaarassa oli pettymys. Sää muuttui ottelun alla radikaalisti ja vettä tuli ajoittain todella rankasti. Paikalle saapuneista hieman yli sadasta katsojasta osa katsoi parhaaksi poistua jo puoliajalla. Ottelun alkua viivästytti Pallohongan kannattajaryhmän soihduttelu.

Ottelun alkoi tasaisissa merkeissä. Pikkuhiljaa ote kuitenkin alkoi siirtyä Pallohongalle ja Espoon maalissa Andreas Brink joutui jo vartin pelin jälkeen venymään parhaimpaansa. Pallohonka jatkoi vyörytyksiään ja siniset joutuivat yhä ahtaammalle. 24 min kohdalla Markus Björs oli unohdettu takatolpalle kulmatilanteessa aivan yksin ja kulman jälkitilanteesata puskulla 0-1 lukemat. Puoliaikalukemat 0-2 oli näyttävän yhdistelmän tulos.

Toinen puoliaika jatkui siitä, mihin ensimmäinen jäi. Honka vei ja Espoo vikisi. 0-3 maalin jälkeen siniset saivat ajoittain hieman ryhtiä peliinsä, mutta vastustaja iski vielä kerran ja näin loppulukemiksi jäi varsin tylytulos 0-4. Eilisen pelin perusteella Pallohongan sijoitus sarjan kärjessä puolustaa paikkaansa, sillä koko joukkueen esitys oli intohimoinen. Isäntien esityksestä sen sijaan valitettavasti ei voi sanoa samaa. "Nollaamme tämän pohjakosketuksen viikonlopun aikana ja maanantain harjoituksissa meillä on täysi tohina taas päällä" lupasi joukkueen vastuuvalmentajana tällä hetkellä toimiva Mikko Isokangas.

Kahden varsin hyvin sujuneen pelin jälkeen siniset eivät kolmannessa pelissä päässeet lähellekään omaa tasoaan. Seuraavaksi vastassa vieraissa on KäPa ja Leppävaarassa to 22.5. vastaan asettuu toinen sarjanousija SoVo.