Naisten edustus avasi kauden Joensuussa

12.5.2014

Matkalla Joensuuhun
Matkalla Joensuuhun

Mehtimäen kentältä jäi pisteet saamatta

Pitkään odotettu sarjakausi saatiin käyntiin sunnuntaina ja heti päästiin myös matkustelemaan. Vierasottelu Joensuussa FC Herttaa vastaan pelatiin kosteissa olosuhteissa ja molemmilla joukkueila oli vaikeuksia liukkauden ja varsinkin liukkaan pallon kanssa. Pelin juoni oli aika selvä; kakkosessa kovia pelejä jo viime kaudella jauhanut FC Hertta piti palloa ja olimme puolustavassa roolissa hakien teräviä vastaiskuja.

39 minuuttia muuri piti mutta sitten vastustaja rankaisi huolimattomuudesta siirtyen 1-0 johtoon. Toisella puoliskolla nostettiin hyökkäystä mutta maalitiliä sei saatu aukeamaan, Sen sijaan Hertta rankaisi uudestaan hiukan vastaavanlaisella tilanteella ja 2-0 oli selvä. Lopussa ajoimme takaa avausmaalia mutta enempää ei nähty kummassakaan päässä. Lopputulos 2-0 oli tyydyttävä avaustulos.

- Tappio harmittaa aina mutta olo on poikkeuksellisen hyvä ja rentoutunut näin pelin jälkeen, totesti päävalmentaja Markus Lahtinen. -Tästä on hyvä jatkaa ensi lauantaina Jyväskylään ehkäpä vielä kovempaa joukkuetta vastaan.

Seuraathan FC Espoon naisten edustusjoukkuetta myös Facebookissa? Suorat otteluraportit jopa kentän laidalta löydät nopeimmin sieltä! Klikkaa ja tykkää: https://www.facebook.com/fcespoonaiset