SOVO sysäsi edustuksen ahdinkoon

6.9.2014

Sarjaa pelaamatta viisi kierrosta

Sarjanousijat FC Espoo ja Someron Voima kohtasivat kuluvalla kaudella toistamiseen Leppävaaran Stadionilla. Toisinnoksi jäi myös ottelun kulku ja lopputulos, kun vieraat korjasivat täyden pistepotin 1-3 lukemin.

FC Espoo oli ottelussa pakkovoiton edessä ja se taisi näkyä isäntien otteissa. Käsikirjoitus meni niin kuin Somero oli sen laatinut. Hyvällä sykkeellä edellisissä otteluissa pelannut espoolaisryhmän otteista oli kadonnut se aggressiivisuus, mitä olisi torstai-iltana tarvittu. Aggressiivisuuden sijaan espoolaiset sortuivat Someron määräämään vauhtiin. Lasse Lindin puskumaali aivan ensimmäisen puoliajan lopussa ei olisi voinut tulla pahempaan paikkaan. Someron johtomaalin jälkeen sinisillä oli parikin paikkaa tuoda ottelu tasoihin, mutta vieraiden maalissa Jan Vesterinen oli mies paikallaan.

Toinen puoliaika oli sinisiltä sen verran sekavan näköistä pelaamista, ettei kokeneella Somerolla ollut vaikeuksia varmistaa voittoa. Laiha lohtu oli Einari Kuritun 1-3 kavennusmaali rangaispotkusta 10 minuuttia ennen päätösvihellystä.

Sarjaa on pelaamatta viisi kierrosta. Varmistaakseen sarjapaikkansa, FC Espoon on otettava jäljellä olevista otteluista neljä voittoa. Kotipelit jatkuvat la 20.9. klo 16:00. Silloin vastaan asettuu BK-46 Karjaalta.