SM-karsinta alkoi: A-juniorit voittoon, B-tasapeliin

1.2.2015

Miehet harjoittelivat Futuraa vastaan

A - ja B-junioreiden SM-karsinta alkoi FC Espoon osalta viikonloppuna.

Lauantaina A-juniorit voittivat Interin Turusta Antti Pokelan pikamaalilla ottelun toisella minuutilla. Tuo ainaokainen maali riitti kolmeen tärkeään pisteeseen espoolaisten puolustaessa tarkasti Vesa Väyrilän ja Konsta Mannilan johdolla. Maalissa Mikko Louhivaara venyi lisäksi pariin hienoon torjuntaan.

B-junioreiden peli niinikään Interiä vastaan sunnuntaina alkoi nihkeästi. Kotijoukkue oli puoliajalla 0-2 tappioasemassa, mutta nousi hienosti tasoihin toisella puoliajalla Samuel Trimarchin ja Fareed Sadatin maaleilla. Voitto-osumakaan ei olut kaukana, mutta pisteet jaettiin lopulta 2-2 tasalukemin.

Miehet aloittivat talven harjoituspelinsä FC Futuraa vastaan myöhään lauantai-iltana Espoolahden hallissa. Ensimmäinen jakso oli Sinisiltä vahva, mutta lukuisista maalipaikoista ei saatu palloa onnistuttu maaliin saamaan. Furura sen sijaan käytti ainokaisen paikkansa hyväkseen ja tauolle mentiin 0-1 tilanteessa. Toisella jakosolla espoolaisten virta ei enää riittänyt ja kun Futura viimeisteli kovalla prosentilla, oli loppulukemat porvoolaisille 1-4. Espoolaisten ainokaisen iski Jani Kettula.

Kärjessä ensimmäisellä jaksolla pelasi Markus Appelqvist, joka teki kuluneella viikolla kauden 2015 kattavan sopimuksen seuran kanssa.