PoHU jäi edustuksen jalkoihin Regions Cupissa

6.5.2015

A-junioreilla pistetili avaamatta SM-sarjassa

Miesten edustusjoukkue kohtasi PoHU:n toistamiseen viikon sisällä. Tällä kertaa pelattiin jatkopaikasta Regions Cupissa.  Edellisviikon kohtaaminen sarjapelissä oli päättynyt 1-1 pistejakoon, mutta tällä kertaa ei voittajasta ollut epäselvyyttä. Liekö pohjois-haagalaisten jaloissa painanut vielä joko viime viikon sarjapeli tai vappu, mutta edellisen pelin syke oli tipotiessään. Espoolaiset käyttivät pitkän viikonlopun harjoitteluun. Parhaimmillaan PoHU voi sarjassa riistää pienellä kotikentällään pisteet keneltä tahansa.

Antti Pokela vapautti espoolaisten pelin upealla yksilösuorituksella, jota Fareed Sadat täydensi muurista suuntaa muuttaneella vapaapotkulla. Toisella puoliajalla espoolaiset latoivat maaleja tasaiseen tahtiin loppulukemien ollessa murskaavat 0-6. Maaleista vastasivat Leonid Parznetskiy (2), Toni Räisänen ja Esa Vironen. Jesse McLeanilla maalissa ei ollut suurempia vaikeuksia pitää oma pää puhtaana. Näin ollen edustus eteni Cupissa 32 parhaan joukkoon.

Edustuksen sarjapelit jatkuvat Leppävaarassa Pöxyjä vastaan pe 8.5. klo 18:00 alkaen.

A-junioreiden taival SM-sarjassa on alkanut kivikkoisesti. Viikonloppuna vieraana ollut FC Jazz vei pisteet Poriin 1-6 lukemin. Joukkueen kokoonpano hakee vielä muotoaan, kun karsinnassa pelanneesta joukkueesta useampi pelaaja on syystä tai toisesta pois.

B-pojat avasivat pistetilinsä Ykkösessä voittamalla Interin 2. joukkueen Turussa selvästi 0-3. Maalintekijöinä toimivat Viljami Isotalo, Juuso Kauppi ja Jonas Lindström.