Kalle Vasse ja Velimatti Sutela FC Espoon edustusjoukkueiden päävalmentajiksi

31.8.2015

 

FC Espoo on solminut Kalle Vassen ja Velimatti Sutelan kanssa kahden vuoden sopimukset (2016-2017) FC Espoon edustusjoukkueiden päävalmennuksesta.

 

Kalle Vasse toimii uuden sopimuksen myötä, 1.11.2015 alkaen, FC Espoon miesten edustusjoukkueen päävalmentajana. Tällä hetkellä Kalle toimii B -poikien vastuuvalmentajana.

 

"Kalle on oman pelaajauransa jälkeen määrätietoisesti kehittänyt itseään valmentajana ja tehnyt erinomaista työtä eri juniorijoukkueissamme muun valmennustiiminsä kanssa. Nyt on hyvä aika ottaa askel eteenpäin FC Espoo uralla, siirtyä uuden haasteen sekä mahdollisuuden pariin", kertoo FC Espoon valmennusjohtaja Tommi Laitila. 

 

Velimatti "Vema" Sutela toimii uuden sopimuksen myötä, 1.11.2015, alkaen, FC Espoon naisten edustusjoukkueen päävalmentajana. Tälle hetkellä Vema toimii niin B -tyttöjen kuin naisten joukkueiden vastuuvalmentajana.

 

"Vema on toiminut tyttöpuolella seurassamme jo usean vuoden ajan ja tehnyt erinomaista työtä kaikilla mittareilla mitattuna. Varsinkin tänä vuonna Vema valmennustiimeineen on tehnyt hartiavoimin töitä usealla eri tasolla ja nyt on ilman muuta aika laittaa Veman intohimoinen valmennus yhteen joukkueeseen", kuvailee Tommi Laitila.   

 

"Molemmat sopimukset ovat äärimmäisen arvokkaita meille jatkuvuuden ja koko toiminnan kannalta. Haluamme tarjota pelaajillemme aina parhaan mahdollisen pelaajapolun kohti huippua, sama pätee tietysti myös valmentajiemme kohdalta, josta nyt solmitut sopimukset ovat hyvä osoitus. Lisäksi olen todella tyytyväinen, että saimme haluamamme ja parhaat mahdolliset valmentajat seuraavaksi kahdeksi vuodeksi vastaamaan edustusjalkapallostamme", jatkaa seuran valmennusjohtaja Tommi Laitila.