B-pojat voittoon Ykkösessä

23.8.2015

Edustus kompuroi Hangossa. KuPS vahvempi A-junioreiden SM-sarjassa

FC Espoon miesten edustusjoukkue teki hukkareissun Hankoon kuluneella viikolla. Sarjajohtajilla ei Hangossa onnistunut oikein mikään. Siniset hallitisivat ottelun avauspuoliskoa, mutta palloa ei maaliin saatu hyvistäkään paikoista. Kotijoukkue HIK sen sijaan käytti paikkansa tehokkaasti ja lähetti espoolaiset tylysti kotimatkalle 0-4 tappiolukemat niskassaan.

Edustuksella on alkavalla viikolla kaksikin eri tilaisuutta kirkastaa kilpeään. Tiistaina 25.8. pelataan esin Uusimaa Cupin ottelu Sibbo Vargarnaa vastaan ja sarjapelissä perjantaina 28.8. vastaan asettuu paikallisvastustaja Tikka. Molemmat ottelut alkavat klo 18:30. Uusimaa Cupin otteluun on katsojilla vapaapääsy!

A-junioreiden pistepotti ei täydentynyt lauantaina, kun KuPS saapui vierailulle Espooseen. Pisteet matkasivat Kuopioon selvin 0-5 numeroin.

B-pojat hakivat odotetun 7-1 vierasvoiton Porin Jazzista lauantaina ja säilyttivät näin sarjajohtonsa. Maalintekijöinä toimivat Viljami Isotalo (3), pitkästä loukkaantumisesta pikkuhiljaa kuntoutuva Miikka Kuikka (2) ja Joel Lahtinen.