Marko Frantsi jatkaa FC Espoossa

8.9.2015

 

FC Espoo on solminut Marko Frantsin kanssa päätoimisen työsopimuksen maalivahtivalmennuksesta. Marko on toiminut seurassa jo kauden 2015 osalta niin ikään päätoimisena maalivahtivalmentajana virkavapaansa aikana. Nyt solmittu sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana, määräaikaisen sopimuksen jälkeen. Marko jatkaa myös päätyönsä ohessa tyttöjen maajoukkueen maalivahtivalmentajana.

 

"Ei viikko voisi paremmin alkaa, kun saimme viimeisteltyä Markon kanssa sopimusasiat kuntoon hyvissä ajoin ennen vuoden vaihdetta. Marko on tämän vuoden aikana omalla tekemisellään osoittanut, että hän jos kuka ansaitsee ison kiitoksen päivittäisestä työstä maalivahtiemme eteen. Nyt on hyvä aika ottaa seuraava askel kohti entistäkin laadukkaampaa toimintaa sekä antaa Markolle rauha tulevien vuosien kehitystyöhön. Tuloksen tulemme näkemään aivan varmasti seuraavien vuosien aikana, sillä meillä on kasvamassa useita erinomaisia maalivahteja niin tyttö- kuin poikapuolella", kertoo valmennusjohtaja Laitila.

 

Markon vastuualueisiin tulee kuulumaan konkreettinen maalivahtivalmennus eri tyttö- ja poikaikäluokkien osalta, maalivahtien yksilöllinen ohjelmointi sekä maalivahtien oman kehittymisenseuranta -sapluunan rakentaminen seurayhteisöllemme. Marko myös jatkaa aikaisempaan tapaan yhteistyötä laadukkaiden kasvattajaseurojemme kanssa maalivahtivalmennuksen ja -koulutuksen osalta.

 

"Haluan kiittää kaikkia osapuolia, jotka mahdollistivat minun jatkoni nykyisissä tehtävissäni. Olen viihtynyt erittäin hyvin FC Espoossa sekä koko seurayhteisössä. Tämä kausi ollut erittäin opettavainen ja olen päässyt mielestäni hyvään alkuun. Nyt pääsen tulevaisuudessakin kehittämään maalivahtivalmennusta edelleen, jotta saamme entistä laadukkaampia maalivahteja seurayhteisöstämme", toteaa maalivahtivalmentaja Marko Frantsi.