Edustus joutui tyytymään tasapeliin

14.9.2015

Kauden ratkaisuottelut lähestymässä

FC Espoon miesten edustusjoukkue joutui tyytymään kotikentällään tasapeliin HPS:aa vastaan. Hyvään syysvireeseen päässyt HPS on kiusannut muitakin sarjan kärkijoukkeueita, eikä perjantain peli tehnyt poikkeusta.

Ottelun alussa näytti siltä, että Siniset lähtivät hakemaan nopeaa ratkaisua ottelulle. Espoolaisten avausmaali olikin lähellä, mutta Markus Appelqvisitin tolppavetoa lähemmäs ei kuitenkaan päästy. Kun maalitiliä ei saatua avatuksi, alkoi huolimattomuus leimaamaan Sinisten peliä. HPS pääsi yrittämään johtoasemaa rangaistuspotkusta, mutta maalissa Jesse McLean oli mies paikallaan. Ottelun loppu ei pelin luonnetta muuttunut ja peli tuntui puuroutuvan HPS:n maalin eteen. "Ensimmäinen jakso oli meiltä heikko, mutta toinen oli jo parempi. Kontrolloimme ja loimme paikkoja, mutta emme saaneet palloja sisään. Saimme sen, minkä ansaitsimmekin", summasi joukkueen kapteeni Joni Saastamoinen pelin jälkeen.

Edustusjoukkue kohtaa seuraavaksi perjantaina 18.9. kotikentällään Nummelan Palloseuran. Ottelun voittaja saattaa olla jo vahvoilla sarjanousua silmällä pitäen. Ottelu alkaa klo 18:00 ja se pelataan Urheilupuiston tekonurmi I:llä.