Edustus avausvoittoon FC Kontua vastaan 0-3

15.5.2016

FC Espoo kävi hakemassa täyden pistepotin Kontulasta

FC Espoo kävi hakemassa sarjan ensimmäisen voittonsa Kontua vastaan lukemin 0-3. Espoolaiset jatkavat sarjaansa edelleen tappioitta. Kolmesta ensimmäisestä pelistä on nyt kasassa viisi pistettä.

 

Ensimmäinen puoliaika päättyi maalittomana. Toisella puoliajalla FC Espoo meni kuitenkin menojaan. Jos ensimmäinen puoliaika oli hieman hakemista, niin toisella jaksolla nähtiin espoolaisilta hyvää ja aktiivista jalkapalloa. FC Espoo lisäsi pari vaihdetta lisää, eikä Kontu pystynyt vastaamaan. Maalinteon aloitti Antti Pokela ottelun 50. minuutilla rangaistuspotkusta. Pelin muutoksen ja aktiivisuuden pystyi huomaamaan myös varoitusten valossa. Toisella puoliajalla FC Espoo sai kolme varoitusta ja Kontu yhden, kun ensimmäisellä puoliajalla ei jaettu yhtään varoitusta. Ottelun 65. minuutilla Janne Paukkonen lisäsi vieraiden johtoa ja lisäajalla Nikolas Saira kaunisteli numeroiksi 0-3 ja näin täysi pistepotti lähti espoolaisten mukaan.

 

”Kolme pistettä maistuu hyvältä kahden tasapelin jälkeen, ensimmäisellä puoliajalla olimme turhan passiivisia, mutta 2. puoliaika oli jo hyvää aktiivista jalkapalloa” FC Espoon päävalmentaja Kalle Vasse.

 

Seuraavaksi FC Espoo kohtaa Leppävaaran stadionin nurmella SalPan. Salolaiset tulevat Espooseen lauantaina 21.5. Ottelu alkaa joistain ennakkotiedoista poiketen klo 17:00.

 

Seura solmi kuluneella viikolla kaksi uutta pelaajasopimusta, kun B-juniori-ikäiset (s 1999) Miikka Leinonen ja Joel Lahtinen allekirjoittuvat kauden 2017 loppuun ulottuvat sopimukset. Miikka Leinonen on alunperin Pohjois-Espoon Ponnen kasvatti, kun taas Joel Lahtinen FC Kasiysin.

 

Avaus: Louhivaara, Saira, Keisanen, Aho, Salminen Linus, Salminen Peik, Koho, Pokela, Paukkonen, Louhisto Kim, Lindholm

Vaihdossa: McLean, Sorsa, Jokirinne, Heiska, Numminen, Louhisto Anton, Lahtinen

Vaihdot: 46’ Salminen Peik - Numminen, 72’ Paukkonen Jokirinne, 83’ Pokela-Lahtinen