Edustus 2-0 voittoon SalPaa vastaan

22.5.2016

Maalintekijät Oskar Linholm ja Miikka Leinonen
Maalintekijät Oskar Linholm ja Miikka Leinonen
Mv Heikki Louhivaara
Mv Heikki Louhivaara
Kim Louhisto ja Joni Saastamoinen
Kuvat Rainer Lönnback
Kim Louhisto ja Joni Saastamoinen Kuvat Rainer Lönnback

FC Espoo otti toisen voittonsa sarjassa

Miehet jatkoivat voittojen tiellä kun edustus kaatoi kotonaan SalPan lukemin 2-0. Voitto oli espoolaisten toinen tämän kauden kakkosessa ja FC Espoo komeileekin tällä hetkellä lohkonsa kakkospaikalla vain pisteen päässä FC Hongasta. Hienosti kautensa aloittanut FC Espoo on lohkonsa ainoa edelleen tappioitta oleva joukkue. Puolustus onkin toiminut tähän mennessä hienosti kun neljässä ottelussa omiin on mennyt vain kaksi.

 ”Puolustaminen on ollut vahvaa ja on mahdollistanut sen, että ollaan taisteltu joka pelissä voitosta, mutta kausi on vasta alussa ja meidän pitää kehittyä joka päivä” FC Espoon päävalmentaja Kalle Vasse.

Ottelun ensimmäinen puoliaika päättyi maalittomaan tasapeliin. Espoolaiset aukaisivat maalihanat ottelun 69’ minuutilla kun Oskar Lindholm siirsi FC Espoon 1-0 johtoon. Loppunumerot viimeisteli ensimmäistä peliään kakkosessa pelaava Miikka Leinonen. Vaihdosta tullut Leinonen viimeisteli maalinsa aivan ottelun viimeisillä minuuteilla. Näin ollen pisteet jäivät Leppävaaraan lukemin 2-0 ja FC Espoo jatkaa sarjaansa edelleen tappioitta.

Seuraava ottelu pelataan ke 25.5 Sonera Stadiumilla kun FC Espoo matkustaa Klubi 04:sen vieraaksi. Ottelu alkaa klo 18.30.

 

Avaus: Louhivaara, Numminen, Saastamoinen (C), Saira, Keisanen, Salminen Linus, Salminen Peik, Koho, Pokela, Louhisto Kim, Lindholm

Vaihdossa: Sorsa, Jokirinne, Juusola, Leinonen, Aho, Louhisto Anton, Lahtinen

Vaihdot: 67’ Numminen - Leinonen, 75’ Pokela -Jokirinne,