Edustus jatkaa voittojen tiellä

16.6.2016

Atlantis FC - FC Espoo 1-2

Edustus kävi hakemassa täyden pistepotin Helsingistä kun se kohtasi kauden seitsemännessä ottelussa Atlantis FC:n . Voitto oli jo viides peräkkäinen ja kauden aloitus onkin sujunut mallikkaasti. FC Espoo voitti fyysisen ottelun lukemin 1-2 ja ottelu oli samalla ensimmäinen kuuteen otteluun, kun pallo jouduttiin kaivamaan espoolaisten verkosta.

Ensimmäinen puoliaika päättyi edustuksen 0-1 johtoon, kun Remu Jokirinne jatkoi siitä mihin viime ottelussa jäi ja siirsi espoolaiset 0-1 johtoon kun ottelua oli pelattu 18' minuuttia. Peli oli fyysinen ja sisälsi paljon kaksinkamppailuja eikä maalipaikoilla päästy paljonkaan juhlimaan. FC Espoo kuitenkin käytti maalipaikat tehokkaasti hyväkseen ja vaihdosta sisään tullut Samuli Heiska siirsi espoolaiset jo kahden maalin karkumatkalle 64' minuutin kohdalla.

Palloa pelattiin myös hyvin paljon ilmassa ja Atlantiksen hyökkäykset koostuivatkin hyvin useasti pitkistä palloista. Edustuksen puolustus toimi kuitenkin jälleen luotettavasti ja he pystyivät hoitamaan suurimman osan näistä pitkistä palloista eikä kotijoukkue pystynyt luomaan kunnon maalintekopaikkoja. Atlantis onnistuu vielä kaventamaan 1-2 Stephen Obengin maalilla kun ottelua oli vartti jäljellä. Enempää maaleja ei kuitenkaan nähdä ja pisteet matkaavat espoolaisten mukaan.

FC Espoon tähtipelaajat olivat Joni Saastamoinen ja Heikki Louhivaara.

Seuraava ottelu pelataan lauantaina 18.6 Leppävaaran stadionilla klo 15, kun vastaan asettuu sarjan keskivaiheilla majaileva FC Viikingit.

 

Avaus: Louhivaara, Jokirinne, Vaitomaa, Saastamoinen, Saira, Keisanen, Aho, Salminen Peik, Koho, Lindholm, Louhisto Kim

Vaihdossa: McLean,Sorsa, Heiska, Kylmänen, Louhisto Anton, Leppänen, Pokela

Vaihdot: 44’ Jokirinne - Heiska, 46’ Koho - Leppänen, 86’ Salminen Peik – Pokela