FC Honka - FC Espoo tänään klo 18.30

28.6.2016

Junnukausarilla ilmaiseksi sisään

Tänään ratkaistaan Espoon herruus kun edustus kohtaa FC Hongan Tapiolan Urheilupuistossa klo 18.30. Ottelu on samalla myös kärkikamppailu kun FC Espoo majailee lohkon kakkosena FC Hongan johtaessa sarjaa. Sarjajohtaja FC Honka on todella kova vastus, ainoa pistemenetys tapahtui ensimmäisellä kierroksella, jolloin se hävisi TPV:lle. Honka on kuitenkin löytänyt hyvän pelivireen ja heillä on menossa tällä hetkellä seitsemän ottelun mittainen voittoputki.

Edustus kärsi viime kierroksella ensimmäisen tappionsa sarjassa, kun se hävisi kotonaan FC Viikingeille 0-1. Kausi on kuitenkin alkanut hyvin, josta osoituksena sarjan kakkossija ja jo viisi kerättyä voittoa. Nyt edustus yrittääkin palata voittojen tielle Hongan kustannuksella. PIentä lisämaustetta otteluun tuo kun viime kaudella Honkaa edustaneet Samuli Heiska ja Janne Paukkonen kohtaavat vanhan seuransa.

Kaikki juniorit pääsevät junnukausarilla otteluun ilmaiseksi sisään, joten eiköhän mennä ja huudeta Honka kumoon ja näytetä kuka on Espoon ykkösseura!