Edustukselle kauden toinen tappio

5.7.2016

TPV kävi hakemassa vierasvoiton lukemin 0-1

FC Espoo koki kauden toisen kotitappionsa kun TPV kävi ryöstötekellä Espooossa.  Edustus tippui tappion myötä lohkon sijalle 4. mutta kakkossijaan on matkaa vain kaksi pistettä.

Ensimmäinen puoliaika meni tasaisissa merkeissä, mutta puoliajan loppua kohden TPV paransi otteitaan. Ottelun ainoaksi maaliksi jäänyt osuma nähtiin 38. minuutilla, kun TPV-pelaajan laukaisu muutti suuntaa espoolaispuolustajasta ja näin ollen merkittiin myös omaksi maaliksi.

Edustus ei päässyt ottelussa maalipaikoilla juhlimaan, vaarallisin tilanne oli ensimmäisen puoliajan ylärimalaukaisu. TPV taas pääsi toisella puoliajalla hyviin maalintekopaikkoihin, mutta Heikki Louhivaaran hyvät otteet pitivät tilanteen ennallaan ja näin ollen pisteet matkasivat Tampereelle lukemin 0-1.

Seuraavaksi FC Espoo kohtaa Töölössä FC Kiffenin. Ottelu pelataan perjantaina 8.7. klo 18:30.

 

Avaus: Heikki Louhivaara, Vaitomaa, Saastamoinen, Saira, Keisanen, Leinonen, Salminen Peik, Koho, Pokela, Lindholm, Louhisto Kim

Vaihdossa: Mikko Louhivaara, Jokirinne, Heiska, Numminen, Aho, Salminen Linus, Lahtinen

Vaihdot: 61' Keisanen - Jokirinne, 61' Salminen Peik - Heiska, 87' Vaitomaa - Aho

 

Muistakaa myös hankkia oma FC Espoon kausikortti jos sellaista ei vielä taskusta löydy. Nyt FC Espoon kausikortit kaudelle 2016 puoleen hintaan.

Aikuiset: 30€

Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet sekä lapset alle 12 vuotta: 17,50€

Muistakaa myös, että kaikki FC Espooon ja kasvattajaseurojen FC Kasiysin, LePan, PEP:n ja KaPyn junioripelaajat pääsevät ilmaiseksi sisään omilla junnukausareilla.

http://www.fcespoo.fi/seura/kausikortit-2016/