FC Espoo vakuuttavaan voittoon

3.8.2016

Edustus voitti kotonaan FC Konnun 6-0

FC Espoo palasi voittojen kantaan erittäin vakuuttavalla tavalla, kun se kaatoi FC Konnun 6-0 Leppävaarassa. Näin ollen espoolaiset saivat katkaistua kolmen ottelun pituisen tappioputkensa vakuuttavasti. Vierailija FC Kontu oli täysin vastaantulija ja ensimmäinen maali nähtiinkin jo ottelun 1. minuutilla, kun Peik Salminen siirsi isännät johtoon. 

Kotijoukke oli kaikilla osa-alueilla vierasjoukkuetta edellä ja sai luotua painetta ja monia maalitekopaikkoja avausjaksolla. Toinen puoliaika jatkui samanlaisena eli täysin espoolaisten komennuksessa. Myös toisen puoliajan alkuun isännät iskivät heti kovaa ja lukemat olivat jo 4-0, kun ottelua olli pelattu 47. minuuttia.

Ottelun sankari oli FC Espoon Samuli Heiska hattutempullaan. Muut maalintekijät olivat Antti Pokela ja Kim Louhisto.

Kotijoukkue pelasi hienoa energistä peliä ja vaikka takana olikin hiukan synkempi jakso, on joukkue luottanut koko ajan itseensä ja siihen, että suunta saadaan vielä käännettyä.

"Voitto tuli hyvään saumaan. Tiedettiin , että tappioputki menee poikki, kun palataan omalle tasolle. Erittäin hyvä peli oli koko joukkueelta" päävalmentaja Kalle Vasse.

Edustuksen seuraava peli on sunnuntaina 7.8, kun joukkue matkustaa Saloon SalPan:n vieraaksi. Ottelu alkaa kello 18:30.

Avaus: McLean, Heiska, Vaitomaa, Saastamoinen, Saira, Leinonen, Salminen Peik, Salminen Linus, Pokela, Lindholm, Louhisto

Vaihdossa: Sorsa, Jokirinne, Numminen, Louhivaara, Kylmänen, Louhisto, Lahtinen

Vaihdot: 63' Salminen Linus - Kylmänen, 70' Saastamoinen - Lahtinen, 70' Pokela - Jokirinne

Kuvia ottelusta. Kuvat ottanut Merkka Gould.