FC Espoo seurayhteisö Sellon tapahtumalavalla la 13.8.

4.8.2016

Jalkapalloseura FC Espoo ja sen kasvattajaseurat Leppävaaran Pallo, KasiYsi, Kauklahden Pyrintö ja Pohjois-Espoon Ponsi esittäytyvät kauppakeskus Sellon tapahtumalavalla lauantaina 13.8. klo 10.00 alkaen.

Luvassa on reipasta menoa, pallotaitureita, kivoja pikku kilpailuita ja ajankohtaista infoa seurojen toiminnasta! Esittelyssä mm. jalkapallokoulut, koululaisten iltapäiväkerhot ja seurojen ikäluokkatoiminta. FC Espoon pelaajakehitysvalmentajat kertovat ja keskustelevat pelaajapolusta ja valmennuslinjasta. Mielenkiintoista infoa niin aloittelevalle futaajalle, vanhemmille kuin jo enemmänkin jalkapalloa pelanneille!

 

Parhaalle pomputtelutaiturille on luvassa Suomen maajoukkueen aito pelipaita, jossa Suomen jalkapallolegendan Jari Litmasen nimikirjoitus.

 

Tule paikan päälle kuulemaan lisää! Nähdään Sellossa!

 

FC Espoo on espoolainen kilpajalkapalloseura. Seura on perustettu vuonna 1989 espoolaisten junioritoimintaa harjoittavien jalkapalloseurojen toimesta. Tällä hetkellä FC Espoon kasvattajaseuroina toimivat: Leppävaaran Pallo,  FC Kasiysi, Kauklahden Pyrintö ja Pohjois-Espoon Ponsi. Seurayhteisössä harjoittelee ja pelaa yli 3000 tyttöä ja poikaa.

 

Lisätietoja seurayhteisön seurojen toiminnasta:

 

http://www.fcespoo.fi/

http://www.leppavaaranpallo.com/

http://www.fckasiysiespoo.fi/

http://kapy.sporttisaitti.com/

http://www.pep.fi/