EsPa - FC Espoo 1-1

22.8.2016

Edustukselle harmittava tasapeli EsPan vieraan

Kauden ensimmäinen ottelu oli täysin yhden joukkueen näytöstä kun FC Espoo voitti Leppävaarassa pelatun ottelun lukemin 4-0. Voittoa lähdettiin tälläkin kertaa hakemaan, mutta joukkueen oli tyytyminen 1-1 tasapeliin.

Edustus sai otteluun unelma-alun, kun Janne Paukkonen siirsi vieraat 0-1 johtoon rangaistuspotkusta, kun ottelua oli pelattu vain kaksi minuuttia. EsPa ei kuitenkaan tästä lannistunut vaan sai tasoittetua pelin jo ottelun 16' minuutilla, Juuso Happosen maalilla. Ottelussa ei enempää maaleja nähty ja näin ollen pisteet tasattiin joukkueiden kesken 1-1. Paikalliskamppailuksi ottelu oli hyvin "puhdas", sillä kumpikaan joukkue ei saanut yhtään varoitusta.

Kuvia ottelusta Merkka Gould ja Teemu Levänen

Kun sarjaa on jäljellä vielä kuusi kierrosta, on FC Espoo tällä hetkellä hyvissä asemissa sarjan viidennellä sijalla. Lohko kakkoseen BK-46:seen on kuitenkin tullut jo 10 pistettä eroa ja sarjajohtaja FC Honkaan ero on jo 15 pistettä. Lohkokolmossija on kuitenkin vielä täysin mahdollinen kun lohkokolmonen TPV on vain viisi pistettä edellä.

Seuraava ottelu pelataan perjantaina 26.8. Leppävaarassa kun Edustus saa vieraakseen sarjan hännillä olevan Atlantiksen. Ottelu alkaa klo 18.30.

Avaus: McLean, Heiska, Vaitomaa, Saastamoinen, Keisanen, Leinonen, Kylmänen, Salminen Peik, Koho, Paukkonen, Louhisto

Vaihdossa: Jokirinne, Numminen, Louhivaara, Aho, Lahtinen, Pokela, Lindholm

Vaihdot: 56' Heiska - Pokela, 69' Salminen - Numminen