Edustuksen pistejahti jatkuu tänään Porissa

28.7.2017

FC Jazz - FC Espoo Porin Stadionilla 28.7. 19:0

Viime lauantaina Sininen oli Leppävaarassa äärimmäisen lähellä kauden neljättä voittoaan, mutta Tampere United pakotti isännät tasapeliin. Lopulliset 2-2-lukemat sinetöityivät vasta 89. minuutilla, kun TamU pääsi rokottamaan kulmapotkun jälkitilanteesta.

Erikoistilanteet olivat muutenkin avainasemassa viime viikonloppuna, sillä Samuli Heiska iski kaksi maaliaan kulmapotkuista ensimmäisellä puoliajalla. Heiska tuplasi osumillaan kauden maalimääränsä, joka nousi nyt neljään.

Tasatulos merkitsi sitä, että FC Espoon ja tamperelaisten ero on yhä neljä pistettä. Putoamistaistelu tiivistyi huomattavasti päivää myöhemmin, kun edustuksen tuleva vastustaja FC Jazz yllätti kärkipään Käpylän Pallon vieraissa Samu-Petteri Mäkelän loppuhetkien maalilla.

Tänään FC Espoo suuntaa Poriin toista kertaa tällä kaudella. Edellinen reissu Musan Salaman vieraana päättyi pettymykseen, sillä hyvästä pelistä huolimatta pisteet jäivät Satakuntaan. 

MuSan paikallisvastus FC Jazz on kohdattu tällä kaudella niin ikään kertaalleen. Toukokuun puolivälissä Leppävaarassa pelattu ottelu päättyi espoolaisten 2-1-voittoon Janne Paukkosen kahdella maalilla. FC Jazz on löytänyt kauden edetessä uuden sävelen otteisiinsa ja vahvistunut parilla profiilipelaajalla, joten kolmesta pisteestä pitää jälleen taistella täysillä.