FC Espoo/2 pelaa keskiviikkona noususta Kolmoseen

9.10.2017

FC Espoo/2 - Nopsa Leppävaarassa 11.10. kello 19:30

Seurayhteisön omista kasvateista koostuva FC Espoo/2 sijoittui Nelosen lohkossaan toiseksi, ja pelaa täten nousukarsinnassa toisen Uudenmaan lohkon kakkosta vastaan. Yksiosaisessa ottelussa vastaan asettuu Nastolan Nopsa.

FC Espoo/2 keräsi Nelosessa 58 pistettä, ja jäi vain kaksi pistettä VJS:n taakse. 22 ottelussa voittoja kertyi 19, tasapelejä yksi ja tappioita kaksi. Joukkue päästi sarjassa selvästi vähiten maaleja, kun verkko heilui omissa vain 12 kertaa.

Kaudesta 2015 lähtien Nelosessa pelannut Nopsa pelasi loistavan syyskauden, ja jäi lohkovoitosta niin ikään kaksi pistettä. Tasaisessa lohkossa kolmella joukkueella oli mahdollisuudet kakkossijaan vielä päätöskierroksella, mutta Nopsa haki täyden pisteen LePan vieraana ja sinetöi karsintapaikkansa.

Isännät lähtevät otteluun mainioista lähtökohdista, sillä joukkueen terveystilanne on erinomainen, ja keskiviikkona saadaan jalkeille hyvin kilpailukykyinen ryhmä. 

Ottelun voittaja nousee Kolmoseen, ja häviäjä pelaa ensi viikolla Helsingin piirin Nelosen nousukarsintaottelun hävinnyttä joukkuetta vastaan. Piirien välisen ottelun voittaja pääsee Kolmosen täydennysjärjestelyn kärkeen.