Muutoksia FC Espoon organisaatioon – seuraan toiminnanjohtaja

1.12.2017

FC Espoo on tehnyt muutoksia organisaatioonsa 1.12.2017 alkaen.

Seuran uutena toiminnanjohtaja aloittaa Velimatti Sutela, 46. Lisäksi seura perustaa operatiivisen johtoryhmän johtamaan uusia kärkihankkeita.  Myös valmennuksen puolelle perustetaan johtoryhmä.

”Olin mukana laajassa työryhmässä, jossa seuralle luotiin selkeä visio ja missio. Visiomme viesti on olla jatkossa huippupelaajien kotiseura. Olemme juuri tehostaneet valmennusorganisaatiotamme, ja valmennusjohtajamme Tommi Laitila on tehnyt upeaa työtä. Yksi seuran tehtävä onkin tukea valmennusjohtajaa, jotta pystymme kasvattamaan enemmän huippupelaajia”, Sutela sanoo.

”Lisäksi haluamme kehittää ja vahvistaa seurayhteisöämme entistä yhteisöllisemmäksi. Meidän työtä ohjaa neljän vahvan kasvattajaseuran (LePa, FC Kasiysi, KaPy, PEP) toiminta ja FC Espoon on jatkettava kasvattajaseurojemme työtä mahdollisimman laadukkaasti”, Sutela toteaa. Sutela jatkaa edelleen naisten edustusjoukkueen päävalmentajana.

FC Espoon hallituksen puheenjohtaja Juha Luusua: ” FC Espoossa on tehty hienoa työtä, siitä esimerkkeinä Palloliiton myöntämä talenttivalmentajatuki ja joukkueidemme menestyminen. Vahvistamme organisaatiotamme, jotta voimme varmistaa seuran kehittymisen ja pelaajiemme laadukkaan arjen. Tervetuloa, Vema, toiminnanjohtajaksi!”

Organisaatiomuutosten myötä talous- ja hallintopäällikkö Juha Salmen työsuhde päättyy 31.12.2017.

Lisätietoja:
Juha Luusua
juha.luusua@eltelnetworks.fi

Velimatti Sutela
0503018337