Miesten edustus jatkaa voittojen tiellä - BK-46 kaatui selvästi 5-2

20.1.2018

Samuli Heiska teki onnistuneen paluun kentille loukkaantumisen jälkeen.

JäPS:n talvisarja käynnistyi FC Espoon osalta erinomaisella tavalla, kun joukkue kaatoi lukuisista poissaoloista huolimatta BK-46:n maalein 5-2.

Päävalmentaja Ilir Zeneli kuvaili Sinisen esitystä onnistuneeksi ja hyvin organisoiduksi. Usea sopimuspelaaja oli samanaikaisesti mukana A-juniorien SM-karsintakenraalissa, mutta debytantit täyttivät heidän saappaansa mainiosti.

- Kolme A-juniori-ikäistä pelaajaa oli ensi kertaa mukanamme. Oli mukavaa nähdä, kuinka hienosti he täyttivät poissaolijoiden paikat ja miten paljon seurassamme on leveyttä - pelimme taso ei tippunut lainkaan, Zeneli iloitsee.

- Jokaisen pelaajamme on tehtävä paljon töitä. Kaikille pelaajille löytyy paikkaaja, meillä riittää valinnanvaraa. Kuten kuuluukin, kilpailu pelipaikoista on tällä hetkellä kova.

Maalinteosta Järvenpäässä vastasivat Aleksi Juusti, Miikka Ovaskainen ja Valdrin Rashica kerran sekä Samuli Heiska kahdesti. Heiska teki todella räväkän paluun Sinisiin, sillä polvileikkauksen läpikäynyt hyökkääjä tarvitsi maaleihin vain 10 minuuttia peliaikaa. 

Kahden edellisen harjoituspelin tapaan edustus joutui kaivamaan pallon verkostaan kahdesti. Osumat syntyivät tänään nopeiden tilanteenvaihtojen jälkeen.

- Heillä oli vaarallinen hyökkäys, joka käytti paikkansa hyväksi, kun sellaisia heille suotiin. Puolustuspelissä on tehtävä vielä paljon töitä, kuten totta kai hyökkäyspelissäkin.

Seuraava talvisarjaottelu pelataan lauantaina 3. helmikuuta kello 13:30, jolloin vastassa on PK-35.