Miesten edustukselle murskavoitto ja sopimusuutisia

3.2.2018


PK-35:stä ei ollut vastusta Siniselle.

Edustus jatkoi tänään talvikauden vahvoja otteitaan kukistamalla PK-35:n peräti 7-2. Järvenpäässä pelatussa ottelussa maalintekijöiksi kirjattiin Riku HeinonenMiikka LeinonenValdrin Rashica (3) ja Samuli Heiska (2).

Päävalmentaja Ilir Zeneli harmitteli kahta päästettyä maalia, mutta oli mielissään joukkueen esityksestä. Joukkuepeli ja taktinen kurinalaisuus sujuu viikko viikolta paremmin. 

- PK näytti loppulukemista huolimatta, että sieltä löytyy taitoa ja osaamista. Ensimmäinen puoliaika oli meille vähän haastava, ja tuhlasimme selkeitä maalintekopaikkoja. Toisen jakson alkupuolella näytimme tasomme, ja saimme vastustajan pois pelistä.

Kollektiivisen pelin lisäksi Zeneli jakeli kehuja yksilöille, jotka pystyvät ratkaisemaan otteluita omilla suorituksillaan. Tällaisista hän nostaa PK-35-pelin jälkeen esiin Jasin Assehnounin.

- Jasinin monipuolisuus, fyysiset ominaisuudet sekä kyky pelata niin puolustavammassa kuin hyökkäävämmässä roolissa mahdollistavat meille monia asioita. Hän, kuten muutkin A-juniori-ikäiset pelaajamme, pelaa todella kypsästi, Zeneli toteaa.

- Vaikka rinkimme ei ole hirveän laaja, pelaajien taso mahdollistaa sen, että pystymme muuttamaan pelaamistamme ja pelaajien roolejaan.  

Ahlbladista joukkueenjohtaja, Heiskalle jatkosopimus

Voiton lisäksi edustuksen leiristä kantautuu muitakin hyviä uutisia, sillä Tomas Ahlblad tarttuu joukkueenjohtajan pestiin ja viime kaudella kahdeksan sarjamaalia paukuttanut Samuli Heiska teki jatkosopimuksen.

- Hyvät fiilikset! Meillä on hyvä meininki joukkueessa, ja pelitapa on minulle erittäin selkeä. Se sopii minulle loistavasti, ja mikäli kaikki menee hyvin, maalejakin tulee varmasti mukava määrä, "Spige" heittää.

- Uskon, että tulemme taistelemaan kärkipään sijoituksista tulevalla kaudella.
Edustuksen talvisarjaottelut jatkuvat lauantaina 17. helmikuuta, jolloin vastassa on Kolmosen Atlantis FC.