Maalikarkeloille jatkoa - miesten edustukselle talvisarjan ensimmäinen nollapeli

18.2.2018

Kolmen ottelun jälkeen Sinisten maaliero on 17-4.

FC Espoo nappasi eilen lauantaina kolmannen peräkkäisen talvisarjavoittonsa. Kolmosen Atlantis sai espoolaisilta todellisen oppitunnin, kun Sininen tyylitteli tulostaululle lukemat 5-0.

Päävalmentaja Ilir Zeneli kertoi ottelun alla joukkueen tavoitteeksi nollapelin, ja se toteutui ensi kertaa tämän vuoden puolella. Atlantis ei saanut 90 minuutin aikana montaa hyvää paikkaa, eikä päässyt ylärimaa lähemmäksi maalintekoa.

- Vielä löytyy parannettavaa. On erinomaista nähdä, että pelaajilla on selkeä käsitys tavastamme pelata, ja harjoitellut asiat näkyvät kentällä.

Sinisistä tolppien väliin osuivat Joni Saastamoinen kahdesti sekä Altin Zeqiri, Samuli Heiska ja Mustafa Beyai kerran. Vastikään ikäluokkansa maajoukkueen mukana käväissyt Beyai osui ensimmäisellä kosketuksellaan.

Yksilöpuolelta Zeneli nostaa esiin Riku Heinosen. Veikkausliiga-tausta näkyy miehen otteista, ja Zeneli kertoo hänen nostavan esimerkillään muiden pelaajien tasoa.

- On huikeata nähdä Rikun ammattitaitoa. Vaikka pelasimme alemman sarjatason joukkuetta vastaan, se ei näkynyt työmoraalissa tai sitoutumisessa. Pystymme hyödyntämään häntä erittäin monipuolisesti. Hänen tekemisensä on päivästä toiseen hyvin rutiininomaista, eikä se ailahtele.

Pelin jälkeen joukkue vetäytyi ansaitulle hiihtolomalle. Talvisarjaottelut jatkuvat NJS:aa vastaan lauantaina 3. maaliskuuta.