A- ja B-pojilla fantastinen viikonloppu

25.2.2018

Kuva: FC Espoo B-pojat (Twitter)
Kuva: FC Espoo B-pojat (Twitter)

Sekä A- että B-pojilla on neljän ottelun jälkeen kasassa yhdeksän pistettä.

Karsinnat A- ja B-poikien SM-sarjoihin ovat olleet täydessä vauhdissa myös hiihtolomaviikolla. A-pojilla muutamaan päivään mahtui kaksi ottelua, sillä he pelasivat keskiviikkona FC Interiä vastaan. Jasin AssehnouninAki Meriluodon sekä Topias Tikkasen maalit siivittävät Sinisen 1-3-voittoon ja tärkeisiin vieraspisteisiin.

Eilen lauantaina joukkue lähti tavoittelemaan kolmatta perättäistä voittoaan, kun se isännöi FC Honkaa. Espoon derbyn ensimmäisestä osumasta vastasi Honka, mutta FC Espoo onnistui kääntämään tappioaseman 3-1-voitoksi. Assehnoun ja Tikkanen vastasivat jälleen maalinteosta, minkä lisäksi yksi rysistä merkittiin Hongan omaksi maaliksi. 

Vähintään yhtä komea comeback nähtiin muutama tunti myöhemmin Talissa, jossa PK-35 isännöi B-poikia. FC Espoo oli puoliajalla kahden maalin takaa-ajoasemassa, mutta toisella jaksolla kentällä nähtiin sisuuntunut Sininen: Mustafa Beyain kavennus syntyi viitisen minuuttia ennen loppua, lisäajalla FC Espoo tuli tasoihin Aarni Metsäaron osumalla ja Maximilian Katisko palautti B-pojat takaisin voittojen tielle 94' minuutilla syntyneellä voittomaalilla.

2-3-lukemiin päättynyt ryöstöretki nosti B-pojat sarjataulukon kolmansiksi. A-pojat ovat sen sijaan lohkonelosina. Karsintaottelut jatkuvat kummankin joukkueen osalta vieraspeleillä viikon päästä lauantaina, kun A-pojat matkaavat Turkuun TPS:n vieraaksi ja B-pojat mittaavat KäPa:n vireystilan Talin hallissa pelattavassa ottelussa.