A-pojat juhlivat SM-karsintasarjan voittoa

25.3.2018


Miesten edustukselle sekä B-pojille karvaat tappiot.

FC Espoon A-pojat pelaavat SM-sarjaa myös kaudella 2018. Joukkueen hieno kevät kruunautui KaaPo-voittoon eilen lauantaina.

Keski-Espoon tekonurmella pelattu ottelu eteni ensimmäiset puoli tuntia maalittomana, kunnes Tomas Sarikkola vei kotijoukkueen johtoon. Vieraat tulivat tasoihin kymmenen minuuttia myöhemmin, joten taukotilanne oli 1-1.

Toisella jaksolla Sininen meni omia menojaan Joel LahtisenBledar Kelmendin sekä Topias Tikkasen maaleilla. KaaPo pääsi kaventamaan loppuminuuteilla, mutta täydet pisteet jäivät Espooseen luvuin 4-2.

Voitto oli Markus Lahtisen miehistölle karsintasarjan seitsemäs. Sekä tasapelejä että tappioita tuli yksi, ja 22 pistettä oikeutti lohkon piikkipaikkaan. Tämä tarkoittaa sitä, että FC Espoo lähtee SM-sarjaan kolmen lisäpisteen kanssa.

Sininen nollattiin paikallispeleissä

Miesten edustus kärsi kevään ensimmäisen tappionsa JäPS:n talvisarjassa, kun KäPa yllätti Ilir Zenelin ryhmän. Useista poissaoloista kärsinyt FC Espoo oli mättänyt lauantain peliä aiemmin 20 maalia neljässä ottelussa, mutta KäPa sai pidettyä rysänsä puhtaana. Helsinkiläiset sen sijaan tekivät tarvittavan osuman ja korjasivat pisteet 1-0-voitolla.

14. huhtikuuta päättyvää talvisarjaa on FC Espoon osalta jäljellä kaksi ottelua. Kahdessa kärkitaistossa vastaan asettuvat JäPS ja HIFK/2.

B-pojat jäivät niin ikään maaleitta lauantain ottelussaan. FC Honka vei Espoon derbyn näytöstyyliin 0-6 ja tukaloitti Sinisen asemaa karsintasarjassa. Tappiosta huolimatta pääsy jatkokarsintaan on yhä poikien omissa käsissä: joukkue pelaa maanantaina 2. huhtikuuta TPS:n vieraana ja nousisi voitolla lohkon sijalle kuusi.