P06:lle huikea puolivuotinen - syksyllä pelataan ELL:aa, Aluesarjaa ja Ykköstä

22.6.2018

Sekajoukkue juhli Solid Gear Cupin pronssisarjan voittoa kesäkuun alussa.
Sekajoukkue juhli Solid Gear Cupin pronssisarjan voittoa kesäkuun alussa.

Muissakin ikäluokissa nähtiin kevään mittaan hienoja onnistumisia.

FC Espoon 2006 syntyneet pojat venyivät kevään ja alkukesän aikana mahtaviin suorituksiin vihreällä veralla. Valmentajakolmikko Oskari Kujanen, Juho Suuperko ja Hannu Nieminen siivittivät suojattinsa menestykseen kolmessa eri karsinnassa.

P06 Sininen varmisti tiensä Etelä-Länsi -liigaan, kun naapurikunnan GrIFK hävisi 14. kesäkuuta HJK:lle 1-4 eikä voinut enää nousta FC Espoon ohi sarjataulukossa. P06 Sininen hävisi karsinnassa vain yhden ottelun, kun lohkovoittaja HJK kaatoi Sinisen tiukkojen vaiheiden jälkeen 6-5.

Aluesarjan karsinnassa P06 Valkoinen kohtasi kovia vastustajia, ja punnersi itsensä lohkokolmoseksi. Tämä tarkoittaa sitä, että joukkue pääsi suoraan Aluesarjaan. Joukkueen otteluissa nähtiin aikamoisia maalijuhlia, sillä ryhmä teki keskimäärin 4,5 maalia peliä kohti.

Ikäluokan triplan viimeisteli P06 Musta - pojat pelasivat loistavat Ykkösen karsinnat ja sijoittuivat 11 joukkueen lohkossa sijalle kaksi. Musta teki niin ikään 4,5 maalia ottelua kohti ja omissa soi vain yhdeksän kertaa, joten homma pelasi mukavasti kummassakin päässä.  

FC Espoo onnittelee 2006 syntyneitä poikia sekä muita ikäluokkia hienoista suorituksista ja toivottaa hyvää juhannusta kaikille!