KaaPo sai revanssin Sinisestä

22.7.2018

Joukkueet kohtasivat aiemmin tällä kaudella Laaksolahdessa.
Joukkueet kohtasivat aiemmin tällä kaudella Laaksolahdessa.

Tappio pudotti FC Espoon sarjataulukon seitsemänneksi.

FC Espoo sai rikottua "vieraskirouksensa" kesäkuun lopussa, kun Kiffen kaatui Töölössä luvuin 0-1. Tätä aiemmin vierasotteluissa oli hankalaa, sillä kaikki neljä matsia olivat päättyneet Sinisen tappioon.

Kaarinaan Sininen lähti mukavista asetelmista, sillä takataskussa oli voitto GrIFK:sta. Grani-pelissä tuli myös takapakkia - erinomaisesti tällä kaudella esiintynyt Matias Sauramaa loukkasi polvensa, ja on todennäköisesti kauan sivussa. Niin ikään derbyssä loukkaantunut Riku Heinonen jäi sivuun reissusta.

Sauramaan poissaolo avasi ovet nuorten maajoukkuevahti Matias Niemelälle, joka sai eilisessä ottelussa Kakkosen debyyttinsä. Aiemmin tällä kaudella A- ja B-junioreiden sekä miesten reservijoukkueen kanssa pelannut Niemelä oli yksi avauskokoonpanon 10 pelaajasta, joka on nostettu omista junioreista edustukseen.

Ottelu alkoi FC Espoon kannalta heikosti, sillä isäntien Elias Untamala avasi maalihanat jo kahdeksannella minuutilla. Untamala rankaisi Sinistä kahdesti aiemmin tällä kaudella pelatussa keskinäisessä ottelussa. 

Tasainen ensimmäinen puoliaika ei tarjonnut lisämaaleja, eikä Sininen onnistunut tasoituksessa toisellakaan jaksolla, vaikka siihen oli täydet saumat. Täten pisteet jäivät Kaarinaan, ja KaaPo nousi FC Espoon tavoin 18 pisteeseen.

Avaus:
Matias Niemelä
Vafaee Marsad
Joel Lahtinen
Riyad El Alami
Miikka Leinonen
Teemu Koski (-> 79. Daniel Ahlblad)
Arttu Auranen
Santtu Toiviainen
Altin Zeqiri
Jasin Assehnoun
Samuli Heiska

Penkillä:
Heikki Louhivaara
Joni Saastamoinen
Viljami Isotalo
Joel Järvelä